Hovudside

Slik fjerner Super Glue Fra Ceramic

by Walther

Produsentene av Super Glue prøve å sørge for at produktet lever opp til navnet sitt, og produktet har vunnet priser fra Popular Mechanics, den Handyman Club of America og andre produkt anmeldere for sin styrke og pålitelighet. De som bruker lim for arbeid, håndverk prosjekter og andre sammenhenger setter pris på sin utrolige holdekraft, men de som gjør feil med produktet --- søle lim eller holde noe feil --- kunne være i noen problemer. Du kan oppløse obligasjonen av superlim til overflater, inkludert keramikk, med litt forsiktig arbeid.

Bruksanvisning


•  Fukt en myk klut eller bomullsdott med aceton, som vanligvis finnes i neglelakkfjerner og solgt til maskinvare og Oppussing butikker.

•  Påfør en liten mengde aceton til superlim på keramikk. Bruk så lite aceton som mulig, siden aceton kan tørke ut huden din og potensielt misfarge keramikk. Aceton vil løsne bindingen mellom limet og den keramiske overflaten.

•  Arbeid i limet med en skrape, den butte kanten av et stykke sølvtøy eller annen skrubbing enhet. Som aceton oppløser lim, bør det begynne å skrelle bort fra det keramiske materialet. Vær forsiktig; ikke klø den keramiske overflaten mens du arbeider.

•  Gjenta aceton søknad og skraping inntil alt lim er fjernet. Skyll området med en ren fille fuktet i varmt vann for å fjerne rester av aceton.

Tips og advarsler


  • Varmt såpevann kan fjerne superlim, men er ikke så effektiv som aceton.
  • Aceton kan skade eller misfarge finish på noen keramiske produkter. Stikkprøve aceton på et lite synlig område av keramiske før du bruker den til limet for å sørge for at det blir ingen skade.