Hovudside

Slik installerer Hjem alarmsystemer

by Walther

Slik installerer Hjem alarmsystemer

Hjem alarmsystemer er huseiere svar på en økende kriminalitet og et behov for å sikre sine eiendeler og også holde deres familier trygg. Selv om det ikke er noen garanti for at hjemme alarmsystemer kan faktisk hindre innbrudd, har statistikken vist at potensielle innbruddstyver tenke to ganger før målretting et hjem som er beskyttet med en alarm - selv om alarmen ikke er profesjonelt overvåket. Hvordan du installerer hjemme alarmsystemer avhenger i stor grad på hva slags komponenter som utgjør det totale systemet. De grunnleggende systemene er enkle å installere, mens de mer kompliserte oppsett krever omfattende kunnskap om både elektriske ledninger og også konstruksjonsteknikk. Når du følger disse instruksjoner om hvordan du installerer hjemme alarmsystemer, vil du være godt bevandret i å sette opp lukket krets systemer nesten hvor som helst.

Bruksanvisning


Slik installerer Hjem alarmsystemer


•  Start installasjonsprosessen ved å lese noen dokumentasjon som fulgte med hjem alarmsystemer. Dette kan omfatte garantien, brukermanualer, installasjons skjemaer, advarsler, og registreringsinformasjon. Vet hva som vil annullere garantien og gjøre ditt beste for å unngå disse problemene. I tillegg, ved perusing skjemaer får du en god ide hvordan plass de ulike komponentene av hjemme alarm kits.

•  Plukk opp din notisblokk og penn, slik at du kan begynne å skissere hvor du vil plassere utvalg av komponenter som utgjør hjemme alarmsystemer. Oddsen er bra at du ikke har nok kontakter for tilkopling hver og vindu, så det er nødvendig å nøye plukke ut vinduene du mener er de mest sårbare for forstyrrelse. Disse vinduene kan være de hindret fra gatevisning på grunn av trær eller et gjerde, og ikke glem å inkludere de lett tilgjengelig med en stige eller hus montert hage espalier.

•  Start med sirene som varsler deg til en potensiell inntrenger. Finn en sentral plassering i hjemmet der en montert sirene høres fra alle rom. Selv om du vil at den skal gå i ett med innredning av rommet, ikke hindrer det ved å plassere den i en faux skap. Lyden må være høyt og tydelig for å få jobben gjort. For det andre, fra det stedet krever at du enkel tilgang til en stikkontakt.

•  Monter bakplaten av sirenen første og eneste løst feste selve sirenen. Du må først koble opp andre ledninger før du kan sikkert koble klokkepartiet av sirenen oppsett.

•  Bestem deg for en plassering for kontrollpanelet neste. Ideelt sett vil du plassere den ved siden av døren som du vanligvis bruker når du går inn i ditt hjem. I tillegg bør du sørge for at du har en stikkontakt i nærheten.

•  Installer kontrollpanelet ved å bore et hull i veggen og treing av wire som vil hekte på panelet til uttaket bak veggen. Kjører ledningen bak muren beskytter panelet fra å bli tuklet med. Noen ganger hjelper det å koble ledningen til et stykke vanlig ledning, så threading det gjennom veggen først.

•  Sett i vinduet og dør sensorer neste. Fagfolk bruker dobbeltsidig tape for å feste den magnetiske delen og bryteren brikke for å sikre en perfekt tilkobling. Gå videre og gjøre det samme. Når du har sensorene satt opp perfekt, montere dem permanent med skruene som fulgte med hjem alarm kits.

•  Kjør ledningene og koble sensorene til å danne den lukkede kretsen. Til slutt kobler dem til sirenen. Dette er grunnen til at i trinn 4 ikke har fast feste klokkepartiet av sirenen til ryggplaten. Wire det også til energikilden og installere et batteri backup.

•  Bli sirenen til kontrollpanelet.

Tips og advarsler


  • Beskytt tastaturet panel fra tukling selv om det mest sannsynlig kommer med et batteri backup. Dette gjøres ved å kjøre ledningen bak veggen, men hvis du ikke kan, forsøke å hindre ledning på utsiden av veggen som best du kan.
  • Når det er mulig, kjøre ledninger bak veggen og over taket eller under gulvet.