Hovudside

Hva bruker du for å vaske baby klær

by Walther

Hva bruker du for å vaske baby klær

Foreldre til en nyfødt baby bekymring om hva du skal bruke til å vaske babyens klær som ikke vil skade babyens sensitiv hud. For å forebygge kviser og utslett, vaske babyens klær og tøybleier i milde vaskemidler og bruke en vanlig husholdning ingrediens for set-i flekker. Enkle tiltak kan iverksettes for å forlate babyens hud så myk og støvfritt som mulig mens du fortsatt får sine klær rene.

Babyen Vaskemiddel


Flere vaskemiddel selskaper tilbyr babyen vaskemidler som er skånsomme mot babyklær og tøybleier og ikke inneholder fargestoffer eller parfyme som kan gi reaksjoner på sensitiv hud. Det er best å bruke denne typen vaskemiddel hvis barnet ditt har eksem eller er følsom for selv de mild vanlige vaskemidler, ifølge Kids Health.org. Men ikke babyen vaskemidler ikke alltid får klær eller tøybleier så rene som vanlige vaskemidler gjør - spesielt hvis det er mange flekker eller lukter.

Fargestoff og parfyme Gratis vaskemiddel


Mange forskjellige vaskemiddel selskaper gjør en versjon som er fargestoff og parfyme gratis for de med sensitiv hud eller for de med eksem eller andre hudsykdommer. Når du bytter babyens klær til en annen type vaskemiddel, teste det ved å vaske ett stykke klær først, og se etter noen reaksjon på babyens hud, før du vasker noen andre klær med samme vaskemiddel.

Bakepulver


Bruke natron på set-in eller ferske flekker i stedet for å bruke en sterke kjemiske for flekkfjerning. Kombinere vann og 1/2 kopp natron i et stort basseng. Suge klær og tøybleier i blandingen som en pre-suge. Den natron vil bryte ned flekker og la klær for å komme ren helt. Det vil også friske klær og fjerne eventuelle lukt etterlatt av en rotete baby.

Betraktninger


Det er best å ikke bruke tøymykner på babyklær eller tøybleier som de kan forårsake sensitiv hud til å reagere. Tøymykner kan også føre tøy bleier å absorbere urin som den skal, i henhold til Berkeley Foreldre-nettverket. Tøybleier bør vaskes separat fra og med vanlige baby klær belastninger, og bør bare vaskes i babyen vaskemiddel.