Hovudside

Slik fjerner såpebobler Fra et Oppvaskmaskin

by Walther

Slik fjerner såpebobler Fra et Oppvaskmaskin

Såpebobler vil danne i oppvaskmaskin hvis du bruker feil type såpe for å rengjøre retter. Skifte oppvaskmaskin såpe med flytende oppvaskmiddel vil gi en overdreven bruk av bobler, og det kan føre til at oppvaskmaskinen til å renne over. Hvis du legger merke til såpebobler som kommer fra oppvaskmaskinen, vil du sitte igjen med oppgaven med å fjerne de såpebobler, slik at du kan riktig rengjøre retter.

Bruksanvisning


•  Fjern så mange overflødige såpebobler som mulig med en stor bolle. Scoop boblene ut og plassere dem i kjøkkenvasken. Suge opp overflødig væske med håndklær.

•  Ta oppvasken fra oppvaskmaskinen. Fyll oppvaskmiddel reservoar med hvit destillert eddik. Kjør oppvaskmaskinen til å bryte opp bobler. Gjenta prosessen om nødvendig.

•  Legg bordsalt til boblene hvis du fremdeles har et overskudd av bobler. Strø salt over bobler. Plasser et brett med isbiter i karet av oppvaskmaskinen over bobler. Lukk oppvaskmaskin og la den sitte i 10 minutter.

•  Ta noen langvarig bobler med en våt / tørr vakuum. Suge boblene fra oppvaskmaskin og kjøre skyllesyklusen med kaldt vann.