Hovudside

Vaskeinstruksjoner for en Hometrends Hvit Down Talsmannen

by Walther

Vaskeinstruksjoner for en Hometrends Hvit Down Talsmannen

Hometrends er en populær Wal-Mart merkevare av dekorative hjem elementer, inkludert dundyner. Eie en hvit dyne slik som markedsføres av Hometrends krever grundig rengjøring og bevissthet om forsvarlig omsorg. Ned er myk under fjær som kommer fra en rekke fugler som gjess og ender. Ned er utsatt for klumper og blir tung når det er vått, og vasking vil avhenge av stoff av Trøsteren. Den beste måten å vaske dyne er å lese etiketten og følg instruksjonene. Med nøye rengjøring, vil du kunne nyte din Hometrends dyne for en lang tid.

Bruksanvisning


Vask av Talsmannen


•  Legg talsmannen flat på sengen eller gulvet. Undersøke talsmannen for flekker. Hvis flekkene er lys, er spot rengjøring et alternativ. Fortynne 1/4 kopp mildt vaskemiddel med en kopp vann. Påfør løsningen på flekker ved å helle, og la blandingen trekke i 10 til 15 minutter, avhengig av type og alvorlighetsgrad av flekken. Hvis flekken ikke har bleknet, må du vaske dyne i en maskin.

•  Fyll vaskemaskinen med varmt vann og en kopp med mild såpe. Laste dyne inn i maskinen sakte ved å forsiktig trykke den ned i vannet. Det vil ta innsats for å få lysheten av Trøst å synke. Kontroller at dyne er ikke bunched til én side av maskinen. Trøst må fordelt ut jevnt. Ikke stappe talsmannen i hvis det ikke passer, eller hvis det er svulmende ut av toppen. Trøst bør være i stand til å bevege seg. Front-lasting vaskemaskin og tørketrommel som fungerer best for å vaske dyner. Hvis du ikke har en hjemme, kan du besøke en lokal denne.

•  Vask dyne med svak syklus. To skyllinger fungerer best for å fjerne alle såpe. Når talsmannen er ferdig, vil det være veldig tungt og mer kompakt sammenlignet med når det er tørt. Ta av dyne og overføre den til tørketrommel. Legg til to rene tennisballer til tørketrommelen også. Tennisballer vil bidra til å fluff dyne under den tørre syklus. Still tørketrommelen til middels varme og starte tørkesyklusen. Tørketiden avhenger av hvilken type tørketrommel som brukes, men forventer at dyne å ta minst en time for å tørke. Når den første syklusen er over, fjern dyne og se etter om det våte flekker. Hvis dyne er fortsatt vått eller fuktig, tørk den i ytterligere 20 minutter, sjekke det med jevne mellomrom for våtrom. Trøst må være helt tørre for å unngå mugg.

Tips og advarsler


  • Bruk en industriell-størrelse vaskemaskin for best resultat.
  • Du kan tørke dynen ute i solen på en varm dag.
  • Vaske dundyner bare som nødvendig.
  • Tørr-rensing er et annet alternativ for å vaske din dyne.
  • Vaske en dyne hjemme i en maskin som er for liten kan forårsake permanent skade på vaskemaskinen.