Hovudside

Rør for små trær

by Walther

Rør for små trær

Rør, eller tilfluktsrom, beskytte små, unge trær fra leser hjort, kaniner og gnagere. Identifisere dyrene skadelige frøplanter eller unge trær slik at trær kan være tilstrekkelig beskyttet. Land ledere kan bruke myggmidler, barrierer eller en kombinasjon av de to for å avskrekke skadedyr.

Identifikasjon


Å vite hvilke dyr som forårsaker skade på treet bidrar til å bestemme hvilke rør og høyde er egnet for et tre. Kaniner gjør diagonale skråstreker. På større trær eller planter, kaniner ofte omgi hele bagasjerommet. Kanin droppings er runde. Hjort avføring er oval-formet. Hvis en frøplante lider fordi det ble girdled svært nær bakken, mus er sannsynlig ansvarlig. Browsing hjort generelt forlate revet kanter der de beiter og tygge på toppen av frøplanter eller ny vekst på grenene.

Stiv plast


Stive eller halvstivt plastrør selges under en rekke merkenavn og kan bestilles i varierende høyder. Disse er vanligvis hvit til brun, krever solid staking og er den dyreste typen tube. Hvis godt plassert, de krever lite vedlikehold. Noen brukere plassere mesh sikter over toppen av røret for å hindre fugler i å komme inn. Disse må fjernes etter 2 til 3 år for ikke å begrense frøplante vekst ..

Rulle plast


Rullet plastrør er rimeligere enn stive plastrør, men krever litt montering. Det er vanligvis selges eller sendes som et flatt ark av plast rullet inn i et rør rundt treet. Denne type rør krever staking og kan bli blåst hverandre i sterk vind, noe som krever rutinemessig vedlikehold. Mus og andre smågnagere kan rede i bunnen av denne type rør. En fordel med denne type av rør er at det kan være delvis åpnet høsten å tillate at treet for å tilpasse seg til kaldt vær, noe som reduserer frostskader.

Plast Nett


Konstruere rør fra en plast netting. Den viktigste fordel med plastnettrøret er at den tillater vinden til å bevege seg gjennom, og dermed krever mindre stiv staking enn de andre typer av rør.