Hovudside

Hvordan legge til nye Laminat til Kjøkken Benkeplater

by Walther


Hvis laminat på ditt eksisterende kjøkken benken er falmet, ødelagt eller bare feil farge, kan du gjenopprette den med ny laminat å gi den nytt liv. Legge laminat til eksisterende kjøkken countertops er en effektiv måte å gi kjøkkenet en makeover til en brøkdel av prisen for nye benkeplater. Prosjektet kan gjøres ved noen gjør-det-yourselfer som kan måle, klippe og håndtere en ruter.

Bruksanvisning


•  Fjern kjøkkenbenken og alt annet som penetrerer overflaten av benken. Dette prosjektet vil skape mye støv, så du ønsker å minimere opprydding ved å fjerne alt du kan fra området og dekker resten.

•  Rengjør eksisterende benkeplate. Bruk en sparkel å skrape bort alle spor av gamle drivning og tørket materiale på benken eller i hjørnene. Rengjør alle overflater med en avfetting renere, tørk med lakk tynnere å fjerne herdet materiale.

•  Sand hele benkeplate og kanter med en båndsliper bruker medium-sandpapir for å fjerne benken sin glans. Etter sliping, fjerne alle spor av støv og rusk med en lett fuktet klut.

•  Påfør kanten trim ved hjelp av kontakt sement, etter produsentens anvisninger nøye. Kutt kanter litt bredere og lengre enn du trenger. Hvis du vil bruke kanter, har noen til å holde den ene enden vekk fra kontakt sement mens du starter i den andre enden ved hjelp av en J-roller å tvinge kontakt og fjerne eventuelle luftbobler. Trimme all overflødig kanter ved hjelp av en ruter med en flush-kutt laminat bit. Bruk et verktøy kniv og fil for å trimme områder ruteren vil ikke nå.

•  Legg den nye benkeplate på disken og markere omrisset med en blyant. Ved hjelp av en sabel så med en fin laminat blad, kutt ny benkeplate laminat, forlater det om en tomme lengre og bredere enn nødvendig. Etter kapping, legge den på benken igjen og se om du trenger å risse sidene som berører veggen eller benken. Trim med en båndsliper, fil eller en kniv til den nye benkeplate følger konturen av veggen eller benken.

•  Lay laminat forsiden ned på gulvet. Påfør kontakt sement til den gamle benkeplate og baksiden av den nye benkeplate og la tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Lå nok dowel stenger på den gamle benken for å holde ny benkeplate fra å kontakte sement. Legge ny benkeplate på plugg stenger og juster den mot veggene og benken. Begynnelsen på de mest avsidesliggende hjørne, fjerne dowel stenger en om gangen, J-rulle ny benkeplate på den gamle som du går.

•  Trim ny benkeplate ved hjelp av en skråkant snitt laminat bit i ruteren din. Bruk en fil for å trimme er vanskelige å nå områder. Bruk saber så eller ruteren med flush snitt laminat bit å skjære hull til vasken og andre gjenstander som må gå gjennom benkeplate.

•  Dekk benken med laminat. Dekk ansiktet på benken, så endene og toppen, med de samme metodene du brukte til å installere den kanten trim.

•  Installer vasken og alt annet som måtte fjernes. Kontroller kan av kontaktsement for forbindelsene som skal brukes for å fjerne eventuelt overskytende lim. Fil eller sand eventuelle grove eller skarpe kanter på ny benkeplate. Påfør silikon caulk til noen ledd som kan komme i kontakt med vann.

Tips og advarsler


  • For lange ark med laminat gjøres best med to eller flere personer.
  • Ekstrem forsiktighet må tas for å unngå å ha limt flater berører hverandre før du er klar. Kontakt sement gjør akkurat hva det står: sementerer ved kontakt.
  • Ense produsentens advarsler om ventilasjon når du bruker kontakt sement.