Hovudside

Hvordan Kill Carpet Beetle Larva

by Walther

Hvordan Kill Carpet Beetle Larva

Teppe biller er irriterende skadedyr for ethvert hjem. De får inn møbler, teppe, tre, og alt annet som de kan tygge på. Deres larve som ligner en larve strømmer på alt, inkludert døde hudceller og avføring. Men du kan fjerne disse feilene og hindre dem fra å komme tilbake.

Bruksanvisning


•  Identifiser hvilken type teppe bille infesting ditt hjem. De tre typer teppe biller omfatter variert teppe bille, møbler teppe bille og svart teppe bille. Den varierte teppe bille er liten, rund med kjedelig brun, svart og hvitt skall. Møblene teppe bille er også rundt med en gulaktig flekkete skall, og den svarte løperen bille er avlang-formet med en skinnende svart skall.

•  Trekk opp tepper, sjekk under møbelputer, tepper og tregjenstander å finne kilden til problemet. Teppe biller liker å spise noe, fra teppe til avføring, Dyremat til døde insekter.

•  Støvsug hele hjem. Sørg for å støvsuge alle teppebelagte områder og tekstiler.

•  Vask stoffer i varmt såpevann for å drepe teppe biller, larve, og deres egg. Alt som du kan putte i vaskemaskinen, bør du umiddelbart gjøre det, inkludert hauger av skitne klær på gulvet eller gamle filler i garasjen hjørne.

•  Steam rense tepper ved å ansette en profesjonell, leie en damp renere vakuum fra en lokal forsyning butikk, eller ved hjelp av din egen damp renere. De fleste profesjonelle damprensere har en pakke designet for å kvitte seg med bug infestations i tepper.

•  Bruk borsyre på tepper og tekstiler for å drepe bugs og for å forhindre nye teppe bille invasjon. Borsyre er et blekemiddel, så sørg for å strø lett og vakuum innen to timer for å fjerne den borsyre og døde teppe bille larver.

•  Kjøp et teppe bille forebygging spray. Gentrol er bare en merkevare av teppe bille støv som du også kan bruke til å kontinuerlig beskytte mot et teppe bille infestation.