Hovudside

Hvordan å opprettholde inground svømmebasseng i Longview, Texas

by Walther

Hvordan å opprettholde inground svømmebasseng i Longview, Texas

Et regelmessig vedlikehold program vil holde bassenget vannet krystallklart. I det varme klimaet i Longview, Texas, er daglig vedlikehold hjemlet i sommer. En ukentlig pH og klor sjekk vil være nok i kaldt vær når bassenget ikke er i bruk. I Longview varme klimaet, kan alger vokser raskt hvis pH eller klor komme ut av balanse - selv om vinteren.

Bruksanvisning


•  Kontroller pH daglig. Følg instruksjonene på pH test kit for å fastslå gjeldende pH. Legg pH increaser eller decreaser å justere pH til 7.2 til 7.6-serien. Tillate bassenget pumpesystem for å kjøre i 30 minutter til en time, deretter retest.

•  Fyll klorbeholder i pumpen og filtreringssystem en gang eller to ganger i uken. Hvis du ikke har en automatisk chlorinator, bruk en klor floater. Kjøre pumpen daglig for å klorere og sirkulere vannet.

•  Bruk en klor test kit for å teste de gratis klor nivåer daglig. Tilsett ytterligere flytende klor, om nødvendig, for å holde frie klornivåer på mellom 1 og 3 deler pr million (ppm). Kjøre pumpen og filtreringssystemet i flere timer for å sirkulere klor. Den tiden som kreves, avhenger av størrelsen på bassenget og pumpekapasitet av systemet.

•  Fjern løv og insekter fra bassenget daglig. Tømme skimmer kurv og bruke bassenget netto å øse ut flytende løv og barnåler, som kan frigjøre fosfater og syrer i vannet.

•  Pensle bassenget bunnen og sidene med et basseng børste for å løsne skitt og alger, deretter vakuum bassenget. Gjør dette minst en gang i uken om sommeren.

•  Bruk en klorbaserte sjokk produkt en gang i uken. Sirkulere vann i minst 30 minutter og teste klor nivåer før svømming. Det er trygt å bade igjen når klor nivåene er på 3 ppm eller lavere.

•  Test total alkalitet ukentlig. Målet for en total syre (TA) utvalg av 80 til 120 ppm. Hev TA ved å legge natriumbikarbonat og lavere med fortynnet syre. Beregne mengden av natrium bikarbonat eller syre for å legge til, ved hjelp av kalkulatoren funnet i Resources. Legge til maksimalt £ 2 av natrium bikarbonat hver tredje dag. Test igjen etter hvert program.

•  Kontroller kalsium hardhet. Et ideelt område for kalsium hardhet er 250-350 ppm. Legge kalsiumklorid vil øke kalsiumhardhet, hvis det er nødvendig. Beregne beløpet som kreves, ved hjelp av kalkulatoren i Resources. Fordel den anbefalte dose inn i tre deler, slik at vannet sirkulerer i minst fire timer mellom tilsetningene. Hvis kalsium hardhet er for høy, ta kontakt med en profesjonell.