Hovudside

Hvordan lage en boks Cut Valance

by Walther

Hvordan lage en boks Cut Valance

En gardinbrettet er et billig, men likevel attraktive vinduet behandling som løfter utseendet av vinduet og rommet. Stripe av tre eller klut er montert langs toppen av vinduet for å skjule stanga mens du holder den stilig. Avhengig av personlige preferanser og budsjett, lage og installere en boks snitt Valance fra tre eller dekorative stoff som blander med dekor eller fargevalget på rommet.

Bruksanvisning


Wood Valance


•  Mål avstanden fra den ene ende av gardinskinnen til den andre pluss 4 inches for bredden på gardinbrettet. Også måle dybden av gardinene. Kutte en lengde av 1-av-8-tommers trelast til den første måling, og to stykker for gardinbrettet sider som svarer til dybden av gardinene.

•  Lim hver side stykke til et hjørne av treplate som fungerer som toppen av Valance. Bore to treskruer gjennom hvert hjørne av det øverste brettet som penetrerer sidestykke og bli med dem på en sikker måte. Tre sider av den firesidede kappe ramme er fullført.

•  Mål bredden og lengden av hulrommet langs fronten av gardinbrettet rammen. Overføre målingene til en 3/4-tommers finer. Kutt kryssfiner sjakkbrett for forsiden eller forsiden av Valance.

4 Hold Valance på bordet slik at sidene peker mot deg. Senk den rektangulære kryssfiner cutout på hulrom så det hviler flush over eksponerte kantene på sidene og toppen bord. Trim overflødig lengde om nødvendig. Lim de utsatte overflater av toppen og sidene for å bli med frontplate på plass.

Stoff Valance


•  Mål avstanden fra den ene enden av gardinstang til en annen for å bestemme bredden av duken gardinbrettet. Tilsett 4 inches til målingen før merke seg det. Også bestemme lengden på Valance eller det beløpet du ønsker å henge over gardinene, som vanligvis er 6 til 8 inches. Legg 6 inches til lengden og merk den.

•  Merk av ønsket lengde og bredde på stoffet og kuttet over linjene. Legg stoffet ansiktet ned på et bord. Brett en side av stoffet ved en tommers to ganger, jern over fold og sette inn en linje med rette pinner for å holde den på plass. Gjenta prosessen med å brette den andre kortside og en langside av en tomme to ganger, og å sette inn furu gjennom folden.

•  Brett den andre langsiden eller toppen av Valance en gang av en tomme og pin. Sy denne kanten med en 5/8-tommers søm. Sy de tre andre sidene av stoffet ved hjelp av samme søm. Fjern pinnene og sett dem til side mens du syr.

•  Plasser stoffet med ansiktet ned på bordet, med sin øverste kanten foran deg. Brett denne kanten av tre inches og sy en rett linje til å bli med sin topp til stoffet, danner en hylse.

•  Sett en kant av stangen gjennom et hjørne av hylsen og utvide den inntil den andre kant.