Hovudside

Stell av Sago Palm Trees

by Walther

Sago palmer, også kjent som Sagopalme eller saga palmer, er palmelignende cycads som er innfødt til sørlige Japan. Foretrakk subtropiske og tropiske klima, sago palmer vokser best i United States Department of Agriculture (USDA) anlegget hardførhet soner 8b til 11. Selv om sago palmer er ikke sanne palmer, deres omsorg er svært like. Disse attraktive og lite vedlikehold planter er verdsatt for sine skinnende, frynseliner-lignende blader og lage et attraktivt tillegg til varme-klima hjem landskap.

Bruksanvisning


•  Plant din sago palme på et sted som passer sine sollys og jord krav for å øke sjansene for vellykket dyrking. Se etter en planting sted som får minst seks timer med lys direkte eller indirekte sollys hver dag og har godt drenerende jord. Plant den sago palm i samme høyde som den vokste i sin barnehage container.

•  Vann den sago palmen etter planting for å fukte jorda og hjelpe treet akklimatisere seg til den nye plasseringen. Følg en regelmessig vanning tidsplan for sago palm å holde jorda jevnt fuktig. Gi minst en tomme av supplerende vanning hver uke i løpet av våren, sommeren og høsten måneder for å sikre at håndflaten har fuktighet som trengs for å lykkes. Vanne din sago palm sjeldnere om vinteren, når treet er sovende. Redusere hyppigheten av vanning til en gang hver to til tre uker.

•  Gjødsle din sago palm gang hver vekstsesong for å sikre at treet får de næringsstoffene den trenger. Mate sago palm i begynnelsen av sin årlige vekstsesongen, når treets terminal knopper svelle. Bruk et gjødselprodukt som er spesielt utviklet for bruk med palmer og cycads. Påfør gjødsel etter anvisningen på pakken for å unngå glohet røttene av din sago palm.

•  Beskjær sago palm hvert år i begynnelsen av vekstsesongen for å oppmuntre sunn, sykdomsfri plantevekst. Fjern blader som er misfarget, syke, ødelagte eller døde. Lage rene kutt gjennom palme din sago palm med skjerpet og steriliserte beskjæringssakser.

Tips og advarsler


  • Sago palmer kan også dyrkes i containere ved hjelp av denne samme dyrking råd. Når beholderen voksende en sago palm, plante treet i et stort, godt drenerende planting container og bruke en løs, godt drenerende blomsterjord som den voksende medium.
  • Sago palmer tidvis utvikle problemer med vanlige skadeinsekter som mealybugs og skala insekter. Ta kontakt med din lokale landbruks forlengelse kontor for råd om behandling, om nødvendig, for å gjenopprette helsen til treet.