Hovudside

Spiderettes Fra en Spider Plant

by Walther

Spiderettes Fra en Spider Plant

Edderkoppen anlegg (Chlorophytum comosum) er en afrikansk plante med en unik evne til å produsere datter planter, kjent som spiderettes, på sin blomsterstengler. Edderkopp plantene vokser som en dusk av tynne blader opp til 18 inches lang. Store planter kan være 3 meter over med dingler stammer peiling spiderettes opp til 2 meter lang. De er tolerante potteplanter som trives i sterkt lys.

Hvordan Spiderettes Grow


Sunn edderkopp planter produserer blomsterstengler i løpet av våren. Den lange, overordnede stammer bærer små, hvite blomster. Etter blomstene dø, de spiderettes vises og vokse, gjenværende festet til overordnede anlegget i flere år. Av og til, en Spider selv produserer sin egen blomst stilken og datter planter.

Oppmuntrende Spiderettes


Horticulturalists har varierende meninger om måter å oppmuntre spiderettes. Planter igjen i mørket produsere flere spiderettes, bemerker Gerald Klingaman, skriver på University of Arkansas nettside, mens AR Chase og LS Osborne kommentar på University of Florida nettsted som edderkopp planter mottar mer enn 12 timer med lys en dag produsere den mest blomst stengler og spiderettes. De konstaterer også at å forlate et lys på om natten utløser blomst stammen produksjon. Edderkopp planter som er litt pot bundet er mer sannsynlig å produsere spiderettes, skriver North Dakota State University Ron Smith.

Spider Care


Spiderettes vil forbli festet til morplanten ubestemt tid, selv etter at de utvikler sine egne røtter. Tåke din edderkopp plante ofte for å gi fuktighet og vann til de spiderettes. Vann foreldre-planten når overflaten av dens jorden er tørr. Gjødsle en gang i måneden i løpet av sommermånedene med en flytende potteplante gjødsel.

Forplantning


Fjern en Spider fra morplanten når det har utviklet det egne røtter. Bryte den kobler stammen med en skarp kniv om en tomme fra Spider. Plante dem i individuelle potter ved hjelp av gratis-drenering kompost. Unngå kompost inneholder vermikulitt som dette inneholder fluor, som er giftig for edderkopp planter. Plassere plantene dine på en vinduskarm som mottar lys indirekte sollys og vann når overflaten av deres jord tørker ut. Ikke gjødsle nyplantede edderkopp planter for de første seks månedene.