Hovudside

Slik fjerner Carpet lukt og flekker

by Walther

Slik fjerner Carpet lukt og flekker

Tepper legge til et fint utseende til hjemmet, men kan bli skitne, farget og bære lukt. Dyr kan noen ganger ha ulykker på teppet eller ting kan bli sølt, slik er vanskelig å fjerne flekker og lukt. Ansette en profesjonell renere å fjerne teppet flekker og lukt kan være dyrt. Du trenger ikke å bruke mye penger for å fjerne teppet flekker og lukt.

Bruksanvisning


Slik fjerner Carpet lukt og flekker


•  Rengjør flekker fra teppet så snart de skjer, spesielt rødvin og kaffe. Jo lenger de satt i, jo vanskeligere er de å fjerne. Bland 1/4 kopp peroxide med 2 ss. av natron i sprayflaske. La de resterende natron for det siste trinnet. Rist de to ingrediensene sammen i flasken inntil natron oppløst. Den hydrogen peroxide vil oppløse flekken og natron vil fjerne lukt umiddelbart.

•  Spray innholdet i sprayflaske direkte på flekken. Legge litt press på mikrofiberklut og gni bort flekken. Skyll kluten og til og gjenta sprøyting og gni flekken. Spray litt mer av peroxide og natron fra flasken på flekken. La den stå i 15 minutter.

•  Blot flekken og lukt område med mikrofiberklut. Skyll og gjenta prosessen til området er ren. Gni vått område av teppet briskly å fjerne det meste av fuktighet. Plassere en vifte i front av det fuktige området for å fremskynde tørkeprosessen. Strø bakepulver over teppet og støvsug den. Den natron vil eliminere eventuelle gjenværende lukt. Kast resten av peroksyd og natron fra sprøyteflaske.

Tips og advarsler


  • Legg en skive rå hvit potet på gjenstridige teppe flekker å eliminere dem.
  • Hold innholdet i sprayflaske utilgjengelig for barn. Innholdet kan være farlig ved svelging.