Hovudside

Slik Seal en Betong Oppkjørselen er Sprekker

by Walther

Slik Seal en Betong Oppkjørselen er Sprekker

Mange huseiere har vært vitne til sine attraktive sement innkjørsler bli pepret med sprekker. Sprekkene er ikke bare skjemmende, men kan være farlig hvis de er store; derfor, fikse og forsegling av misdannelser er avgjørende. En rekke saker, blant annet vær og misbruk, kan bidra til oppkjørselen sprekker. Heldigvis trenger du ikke å grave opp og reparere hele oppkjørselen til å fikse problemene; du kan dekke og forsegle sprekker ved hjelp av noen få verktøy og materialer.

Bruksanvisning


•  Sett en beholder med betong-patching sammensatte inn i en caulk pistol, hvis sprekken er mindre enn ¼ tommers bred. Pek tuppen av kanonen inn i sprekken og trykk på kanonen for å frigjøre forbindelsen inn i lyte. Glatt overflødig sammensatte kommer gjennom sprekken med en sparkel. Flytt sparkel langs sammensatte før det er på nivå med innkjørsel. Hell nok vann på forbindelsen for å gjøre den fuktig. Fortsett å bruke vannet i løpet av uken. Holde det sammensatte fuktig vil hjelpe sammensatte tørke sakte og stille effektivt.

•  Forstørr sprekker større enn 1/4-tommers bred med en kald meisel og hammer. Plasser meisel på siden av sprekken og traff sin topp med en hammer for å gjøre eren minst 1 cm dypt og 1 cm tykk. Bruk en slange for å vaske bort noen steinsprut og støv. Denne prosessen sikrer sprekken vil bli fylt med nok sammensatt for å tåle vekten av objekter som beveger seg over oppkjørselen.

•  Påfør betonglim til de nylig kuttet områder av oppkjørselen med en pensel. Limet vil hjelpe reparasjonen sammensatte forsegle sprekk.

•  Hell ferdigblandet grus betong inn i en stor bøtte. Hell nok vann over blandingen for at det skal bli fuktig og lett bevegelig. Bruk en sparkel å presse blandingen ned innsiden av sprekken. Når det begynner å stille, glatt det ned med en sparkel.

•  Dekk området med plastfolie eller brett når den er tørr, noe som vanligvis tar omtrent to timer. Hold området dekket for ca fem dager. Løft dekker hver dag og bruke nok vann til å fukte betong. Denne prosessen gjør at betongen å kurere. Unngå å tråkke eller kjøring på lappen i tre til fem dager.

•  Rengjør oppkjørselen og fjerne det helt av skitt eller rusk når lappene er tørre. Hell fugemasse på oppkjørselen til slutt tetningsprosessen. Tetting hele oppkjørselen vil bidra til å sikre de patcher og hindre at nye sprekker oppstår. Start med å helle omtrent en fjerdedel av beholderen fugemasse på den ene enden av oppkjørselen. Bruk en maling valse å flytte fugemasse fra side til side og jobbe deg ned til den andre enden av oppkjørselen. Bruk en pensel til å bruke tetningsmasse til trange hjørner og kanter. Helle mer tetningsmasse som trengs. Vær nøye med å påføre forseglingen så jevnt som mulig - du vil legge igjen en melkehvit finish på oppkjørselen, men ikke noen pytter. La fugemasse tørke i minst fire timer før du går på det, selv om 24 timer er bedre.