Hovudside

Når Orchid blomster faller av, Har Orchid fortsatt produserer blomster?

by Walther

Når Orchid blomster faller av, Har Orchid fortsatt produserer blomster?

Utbredt over hele verden, orkideer er høye, statue planter som vokser ett femtinitti lange blomsterstengler, som støtter opptil 10 blomster. De blomstrer kommer tilbake år etter år med riktig pleie.

Stauder


Orkideer er stauder og vokse fra et rotsystem som overlever i år. Selv om blomster, stilker og blader kan falle av, røttene fortsette med ny vekst.

Tidsramme


Orkideer blomstrer på forskjellige tider av året, avhengig av deres art. Oppblomstringer kan vare i måneder når de er åpne, men vil wilt og falle av når de er brukt. Gartnere bør la blomsten stilken intakt så lenge det fortsatt er grønt, som det vil vokse nye blomster neste år.

Omsorg


Orkideer krever spesifikk behandling hvis de er til å leve og blomstre. Gartnere bør vanne orkideer med en tomme av vann hver uke, som blomstene foretrekker tørre røtter til stående vann. Orkideer gjør best med orkide-spesifikke gjødsel en gang i måneden i sin hvile sesong og en gang i uken når de produserer ny vekst. Orkideer skal aldri sitte i lyse, direkte sollys, men trives i filtrert sollys og kunstig lys.