Hovudside

Slik starter Pine Trees Fra Seed

by Walther

Slik starter Pine Trees Fra Seed

Du kan kjøpe furutrær eller høste dem selv. Å høste furu frø, samle de større kvinnelige kongler - hann kongler er mindre. Samle minst 10 kvinnelige kongler som har falt, og har åpnet helt. Samle 50 eller flere frø til å ende opp med noen som vil muligens spire inn i et tre. Å få frøene ut av kongler, riste dem over en pie plate. Dette er det punktet hvor du vil begynne å vokse din furu fra frø.

Bruksanvisning


•  Fyll en skål med vann og slippe inn dine frø. Samle bare de frø som er flytende - de er de eneste som har potensial til å vokse inn i trær. Plante frø umiddelbart.

•  Helt fylle flere godt drenering blomsterpotter med potting jord. Jo flere frø som du plante, jo bedre er sjansen for å lykkes i å vokse en furu.

•  Plasser ett frø i hver potte med den spisse enden vendt ned. Frø må være i vertikal posisjon for å kunne vokse. Hvert frø bør være like under overflaten av jorden.

•  Sett hver blomsterpotte i et vindu som får rikelig med sollys. Vanne frøene grundig, men ikke så mye at vannet står i jorda. Sjekk hver blomsterpotte daglig for å sikre at jorda forblir fuktig. Frø bør begynne å spire i to til tre måneder.

•  Slå dine blomsterpotter hver to eller tre dager når treet begynner å vokse. Dette vil holde treet fra lent mot vinduet, og det vil fortsette å vokse i oppreist stilling.

•  Transplant treet til en større pott når det er ca 6-inches høy, og plante den i bakken når treet har nådd 12-inches i høyden. Hvis du fortsetter å plassere treet i større potter, vil det bremse veksten av furu.