Hovudside

Forventet levealder for Ornamental Cherry Trees

by Walther

Forventet levealder for Ornamental Cherry Trees

Forventet levetid for en prydkirsebærtreet avhenger av en rekke faktorer, inkludert jord, klima og andre vekstforhold, sykdomstrusler og omsorg treet mottar.

A Piece of History


Starter i 1976 nasjonale arboretum botanikeren Roland Jefferson begynte å ta stiklinger fra trær i nærheten av Jefferson Memorial som ble gitt til USA av Japan i 1912.

Gjennomsnittlig levetid


Ifølge horticulturalists på miljøstudier avdeling ved Binghamton University, er gjennomsnittlig levealder for et kirsebærtre mer enn 50 år.

Gunstige betingelser


Å nå forventet levetid, bør kirsebærtrær dyrkes i et tilstrekkelig varmt klima, regelmessig motta full sol og plantes i fruktbar, godt drenert jord med en pH mellom 6,5 og 7.

Hardførhet Zone


Prydkirsebærtrær gjør best i hardførhet soner 5 til 7 hvor gjennomsnittlig vinter temperaturen ikke faller under -20 grader F. Varmt og tørt klima ikke er innbydende til kirsebærtrær enten så det er best å velge andre frukter i ekstreme klimaer.

Opprettholde årvåkenhet mot sykdom


Prydkirsebærtrær er naturlig motstandsdyktig mot skadedyr. Det finnes sykdommer som bot canker som kan drepe trærne; med årvåkenhet, kan syke avdelings tips fjernes før alvorlig skade er gjort.