Hovudside

Hvordan rengjøre et parkettgulv som en katt tisset På

by Walther

Katter er ypperlige kjæledyr, men katteurin er dårlige nyheter for ditt hjem. Ikke bare la det flekker og lukt, herjer katt urin ødeleggelse på overflaten det berører for eksempel parkett. Hvis katten din har begynt urinering utenfor søppel boksen, er det sterkt anbefalt at du søker veterinærbehandling for å være sikker på at katten ikke lider av en underliggende medisinsk tilstand. I mellomtiden, sørg for å raskt og grundig rydde opp katten urin på ditt parkettgulv for å hindre ytterligere og fremtidig skade

Bruksanvisning


•  Blot opp så mye av urin som mulig med tørkepapir. Kast brukte papirhåndklær når du er ferdig.

•  Fukt et papirhåndkle (eller noen papirhåndklær) med varmt vann. Tørk vekk eventuelle gjenværende rester fra det berørte området av gulv, deretter blot området tørre å bruke tørre papirhåndklær.

•  Kombiner en kopp vann, 1/2 ts. hydrogenperoksid, et dryss av natron og to spruter av flytende håndsåpe i en sprayflaske. be denne blandingen på det berørte området og la sitte i fem minutter.

•  Bruk en fuktet papir håndkle til å tørke bort rengjøringsmiddel.

•  Tørk området igjen med tørre papirhåndklær. Kast alle brukte papirhåndklær.

Tips og advarsler


  • Noen rein klut fungerer godt i stedet for papirhåndklær for å rydde opp katt urin i noen av trinnene ovenfor. Tøybleier er en utmerket erstatning for papirhåndklær i disse trinnene. Butikken kjøpte rengjøringsmidler formulert for å bli kvitt katten urin flekker og lukt er tilgjengelig i dyrebutikker og kan erstattes for hydrogen peroxide renere i trinn 3. Husk, jo raskere du handle for å fjerne katten urin flekker jo bedre er sjansen for å forebygge eventuelle langsiktig skade på parkett.