Hovudside

Hvordan bygge en trehytte enkelt

by Walther

En trehytte er en stor familie prosjekt for å bygge sammen, og gir et morsomt sted for barna å leke og kalle sitt eget. Du kan bruke den for piknik, og selv legge inn det i fremtiden for å gjøre det større eller mer funksjonell. Alt du trenger er en design plan og en stor, solid tre.

Bruksanvisning


•  Plukk ut treet der du skal bygge trehytte. Det må være solid og trygg, med tykke greiner som vokser horisontalt til bakken, og i stand til å bære vekten du skal sette på den. Det bør være minst to til tre tykke greiner som vokser utover og horisontalt at trehytte kan sitte på. Dessuten er det best hvis treet har dype røtter og er eldre, med en tykk og sterk stamme.

•  Envision din trehytte hvordan du vil at det skal sitte i treet, og på hvilke grener. Når du gjør dette, måle ut bredden og høyden som trehytte kan være. Envision hvor hver vegg av huset treet vil være, og hvilken gren det kan sitte på, deretter måle ut hver side av huset treet. Trekke ut et design for huset ditt tre på papiret så nøyaktig som mulig på millimeterpapir, ved bruk av reelle målinger.

•  Nail noen brett til forsiden av stammen for å fungere som trinn for deg å klatre og begynne å bygge. Ta tre styrene som ble målt for lengden og bredden på trehytte, og lå hver og en på tvers av grenene så de sitter på dem. Spikre dem fast til treet fra alle vinkler, og pass på at du har minst to spiker i hver side av brettet koble til de tre grener. Bruk så mange brett som du ønsker, men sørg for at du oppretter en plattform stor nok for deg og andre til å være i stand til å sitte komfortabelt.

•  Ta en treplate som passer målinger av bredden mellom grenene opp høyere. Disse vil fungere som rekkverk, eller vegger, for sikkerhet. Spikre disse styrene å skape 03:58 vegger fra treet avslaget til treet avslaget, rundt høyden på brystet. Bruk sagen til å trimme opp styrene hvis nødvendig.

•  Legg til flere brett hvor du velger. Som nå, bør det ligne en plattform i treet, med rekkverk / vegger rundt det øvre området. Hvis du ønsker å lage komplette vegger, spiker boards vinkelrett på plattform og rekkverk, den ene etter den andre. Dette vil skape en solid vegg som forbinder rekkverk og plattformen.

•  Ta presenning og spiker én side av det til trestammen, eller høyt på en solid gren, som er høyt nok slik at du kan stå i trehytte. Ta andre hjørner av presenning og spikre den til en gren vendt forover, slik at det skaper en "tak" i trehytte. Dette vil også bidra til å holde ut elementene. Kontroller at presenning er spikret fast. Trimme den med saks om nødvendig for å passe målingene korrekt.

•  Legg møbler eller tepper hvis ønskelig, for eksempel plast patio stoler eller sitteputer for å skape en mer behagelig følelse i trehytte.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du arbeider med skarpe redskaper.