Hovudside

Electric Wall Heater Safety

by Walther

Electric Wall Heater Safety

Elektriske panelovner tilby komfort for en liten investering. Oppvarming bare de områdene i bruk sparer penger sammenlignet med oppvarming i hele huset, inkludert områder som ikke er i aktiv bruk. Panelovner også bidra til å fjerne chill fra luften når bading. Å bruke elektriske vegg ovner trygt, må de være riktig installert og vedlikeholdt i henhold til produsentens instruksjoner.

Installasjon


Panelovner må ikke installeres bak en dør; Hvis døren er åpen og mot varmeren når den er på, kan det bli en brannfare. Likeledes bør panelovner ikke installeres med en stikkontakt over dem; ledninger fra uttaket kan dingle foran ovnen, forårsaker en risiko for brann eller skade på ledningen og støpselet. Installasjon under en håndklestativ eller et annet sted hvor objekter vil henge foran ovnen er også en brannfare. Elektriske panelovner bør også aldri monteres i alle steder hvor de kan få våt.

Elektrisk krets


Installere en krets som er vurdert for strømforbruket i ovnen. Pass på at ovnen er jordet til det elektriske systemet av bygningen. Heater elektriske ledningene må være fri for knekk og ikke bli utsatt for stoffer som vil forringes deres belegg som oljer og varme. Utløse bryter for varmeapparatet når du gjør rengjøring eller vedlikehold.

Flammables


Dona € ™ t bruk brannfarlige aerosoler og materialer nær ovnen. Dette inkluderer hårspray, bensin, maling, beis og parafin. Utløse bryter som leverer strøm til varmeapparatet når du bruker noe materiale i nærheten som er brannfarlig, eller som har brannfarlige gasser. Hold håndklær, gardiner og andre brennbare materialer minst 12 inches bort fra fronten og sidene av ovnen.

Brenne Hazard


Varmeren kan forårsake mindre til alvorlige brannskader. Hold huden minst 12 inches bort fra fronten og sidene av enheten. Overvåke kjæledyr og barn når de er i rommet mens ovnen er i drift. Vurdere å bruke sklisikre materialer på gulv nær ovnen. Disse kan være tepper med nonskid ryggen eller gummimatter.

Vedlikehold


Varmeovner bør rengjøres regelmessig fordi de vil samle seg lo og støv på elementene og andre overflater. Støvsuging dem er den foretrukne måten å rengjøre dem. Ifølge en undersøkelse utført av Consumer Products Safety Commission, oppsamling av støv på ovner bidrar til branner.