Hovudside

Ash Trees & Biller

by Walther

Asken er utsatt for angrep av en rekke forskjellige biller som bar i tre eller bark. Smaragd aske borer, for eksempel, har spredt seg gjennom en rekke Midtvesten og østlige stater, ødelegger millioner av asketrær i prosessen.

Emerald Ash Borer


Liten og en metallisk grønn i fargen, smaragd aske boremaskiner er eksotiske biller som kom fra Asia. De create meandrerende tunneler eller gallerier i badebukser av asketrær, forstyrre treets transport av vann og mat. Ødeleggende på en massiv skala, smaragd aske borer dreper asketrær ett til tre år etter infeksjon.

Ash Bark Beetle


En svart eller spraglete grå farge, askebarkbiller forbruke tre grener, ofte girdling dem med tunneler til kvistene falle av. Små luftehull kan også sees på grener, noe som indikerer et angrep er sannsynlig i gang. Beskjæring befengt grener og brenne dem er et middel for kontroll.

Japanske Biller


Japansk biller er ødeleggende for et treets blader, spise anbudsdeler mellom årer. Mens japansk biller tendens til å forlate de fleste asketrær alene, gjør de angriper prydaskearter. Også en metallisk grønn farge, disse billene er grådig eaters for fire til seks uker begynner i slutten av juni.