Hovudside

Hunter Douglas Blind dusk Instruksjoner

by Walther

Hunter Douglas begynte design og produksjon av persienner i 1946. Det var det første selskapet til å innføre en energieffektiv Duette blind for det amerikanske markedet, og selskapet gjør fortsatt en rekke av persienner og hjem-vinduet moter i dag. Mens hver av de spesialdesignede persienner inneholde litt forskjellig av dusker, ved å implementere generelle operative teknikker for dusken og ledningen, kan du effektivt heve og senke Hunter Double persienner.

Bruksanvisning


•  Hold dusk i høyre hånd. Dusken kobles til bunnen av blind ledningen, som er på høyre side av blinds. Hvis du har persienner som er Top-Down Bottom-Up tilknytninger, så vil du se to ledninger: en på høyre side og en på venstre side. Begge har dusker festet til ledninger. I begge tilfeller, for å betjene de blinde, må du starte med den rette ledningen ved å holde dusk i høyre hånd.

•  Trekk dusk og ledningen forsiktig mot midten av skyggen i en 45-graders vinkel. Dette bør slippe cordlock som holder persiennene på en høyde på vinduet. Når du nå sentrum av blinde og har hevet blinds til høyden du ønsker, la gå av dusken. Blindene bør låses i posisjon i ønsket høyde.

•  Trekk ledningen og dusk igjen mot midten av skyggen i en 45-graders vinkel når du ønsker å koble ut ledningen lås. Mens du holder dusk og ledningen tilstrekkelig stramt, gradvis la ledningen skli opp gjennom hendene. Når dette skjer, vil du se at blindene er senking. Når de når sine ønskede lav stilling, trekke i ledningen tilbake til startposisjon på høyre side og la gå av dusken.

•  Ta tak i venstre side dusk og ledningen hvis du ønsker å heve den nedre delen av nyanser i en ovenfra og ned Bottom-up blind. Bruk samme metode for å trekke inn ledningen i en 45-graders vinkel for å frigjøre låsen og heve eller senke blind. Den eneste forskjellen i disse blinds er at du ikke kan bruke dusk og ledningen for å heve og senke bunnen av persienner med venstre-side ledningen den til du heve toppen av persienner med høyre side ledningen.

•  Juster lengden på ledningen ved å flytte dusken lenger opp i ledningen. Hvis du slår dusken over, vil du se at det er en knute bundet under dusken slik at den vil sitte på et bestemt punkt på ledningen. Hvis du trenger å flytte dusken opp eller ned ledningen, løse knuten, flytte dusken opp eller ned ledningen, deretter Retie knuten slik at dusken vil sitte på ønsket sted.