Hovudside

Slik fjerner Furnace Oil Smell

by Walther

Slik fjerner Furnace Oil Smell

Brenselolje er et drivstoff som inneholder rester fra olje destillasjon, og når det brukes i hjemmet, er kombinert med andre petroleumsbaserte produkter for en renere brennende drivstoff kilde. Men bare fordi produsentene har produsert en renere brennende drivstoff, betyr ikke at det er ingen lukt eller sterke lukter som kan komme fra ovnen olje. All olje har en lukt når det brenner; det kan være subtile eller bitter, avhengig av merke og variasjon av ovn olje. Bli kvitt denne lukt kan ikke være så vanskelig som du skulle tro.

Bruksanvisning


•  Rengjør og fjern ovnen som forårsaker lukt. Hvis du ikke kan fjerne ovnen, eller kan ikke holde den av, er det viktig å rengjøre den grundig. Dette vil eliminere noen av lukt rett av.

•  Hell ½ kopp hvit destillert eddik i en liten bolle.

•  Sett bollen nær ovnen. Vær spesielt oppmerksom på at hvis ovnen ikke kan stenges av, ikke plasser bollen oppå eller under ovnen. Dette er en brannfare og er ekstremt farlig.

•  La eddik sitte i 24 timer, og deretter erstatte eddik. Hold erstatte eddik hver 24. time mens ovnen brenner olje. Når ovnen kan settes bort for de varme månedene, bør du ikke ha for å holde erstatte eddik. Du kan slutte å la eddik sitte ute når lukt går unna.

Tips og advarsler


  • Du kan legge til essensielle oljer til eddik for å gi rommet et behagelig aroma eller duft mens nøytralisere ovn olje lukt. Du kan bruke ulike kombinasjoner av oljer, også, for eksempel, kan du bruke sandeltre og lavendel essensielle oljer for en frisk og naturlig aroma. Du kan bruke lavendel og vanilje for en beroligende og fredelig aroma, eller du kan bruke noen essensielle oljen av seg selv. Bare legg opp til 20 dråper, avhengig av alvorlighetsgraden av lukten.
  • Når du plasserer bolle med eddik nær ovnen, sørg for at det ikke medfører brannfare. Eddik er ikke brennbart, så det eneste elementet du trenger å bekymre deg for å forårsake en brannfare er materialet av bollen. Plast vil smelte, og metall boller vil bli ekstremt varm, sammen med glass og keramiske boller. Treboller vil mest sannsynlig brenne hvis den plasseres for nær ovnen.