Hovudside

Ulempene med Solar Heating

by Walther

Ulempene med Solar Heating

Flere og flere huseiere i dag er å bryte sin avhengighet av fossilt brensel og oppvarming med naturlig solenergi. Selv om det er miljømessig og langsiktige økonomiske fordeler ved å gå solenergi, er det også noen ulemper.

Initial Kostnader og Return on Investment


Den innledende ekstra kostnader i forhold til tradisjonelle teknologier og avkastningen på investeringen kan være den største ulempen for de fleste huseiere vurderer oppvarming med solenergi. Sunshine er gratis, men solcellepaneler som samler det er relativt dyrt. Beregne en avkastning på investeringen, samt verdiskapningen ved videresalg, kan være en tankevekkende øvelse.

Reliance On The Sun


En annen ulempe med solvarme gjelder den nødvendige tillit til solen. Solen skinner mer i enkelte områder av verden enn andre, noe som gjør geografisk plassering en reell bekymring. Og, den bare skinner i løpet av dagen, slik at batteri lagring eller en backup rutenett-bundet system er nødvendig.

Konstruksjon Kode Issues


Ikke alle samfunn velkommen solcelleinstallasjoner. Når du vurderer et solvarmesystem, undersøke lokale byggeforskrifter og zoning forordninger. Vanlige problemer huseiere møter inkluderer: sight hindringer, feil kabling, ulovlige fremspring på taket, og plassere systemet for nær gater eller partigrenser.