Hovudside

Hvordan å vite når Butternut Squash Er klar til å plukke

by Walther

Hvordan å vite når Butternut Squash Er klar til å plukke

Sweet, oransje squash er deilig brukes i bakevarer eller supper, eller bakt og servert varm med litt smør og lønnesirup eller brunt sukker. Butternut squash er en vinter squash, plantet i sommer og høstes når squash er moden og det ytre skall er vanskelig, i motsetning sommer squash som er høstet når den ytre skall er mør. Når butternut squash er høstet på riktig tidspunkt, kan den lagres på et kjølig og tørt sted og brukt gjennom vinterferien og utover.

Bruksanvisning


•  Kontroller butternut squash for modenhet i september eller oktober før den første harde frost av sesongen. Test squash for å være sikker på at svoren er vanskelig, og kan ikke punktert med fingerneglen.

•  Harvest-squash når squash slår en dyp, jevn brunfarge farge. Stedet der squash berører bakken bør skifte fra gult til oransje.

•  Se på den generelle utseendet på squash. Den ytre dekker bør være kjedelig og ikke skinnende.

Tips og advarsler


  • Skjær squash fra vinstokker, forlater 2 til 3 inches av stammen intakt. Bruk squash umiddelbart hvis stammen er slått av, hvis squash er lettere skadet eller ødelagt, eller hvis squash er kløp av frost. Når butternut squash er skadet, ødelegger det raskt.
  • Butikk butternut squash på et kjølig, tørt rom, i temperaturer mellom 50 og 55 grader Fahrenheit. Oppbevar squash i et enkelt lag for å tillate luftsirkulasjon og unngå råte.