Hovudside

Om Hvite Wonder Agurker

by Walther

The White Wonder agurk sorten (Cucumis sativas "White Wonder") regnes som en arv eller arvestykke grønnsaker dyrket av gartnere i mange år. Frukten har en unik farge for en agurk, som gir den sitt navn. Agurk er ansett som en nyhet til moderne gartnere som har etablert ulike varianter av grønne agurker som standard i løpet av de siste årene.

Frukt Traits


Fargen og formen på White Wonder agurk gjør det skiller seg ut i hagen. Frukten er ca 7 inches lang, formet som en sylinder og hvit i fargen. Spesielt den hvite fargen gjør agurk lett å få øye på i hagen for innhøsting.

Voksende Hvite Wonder Agurker


Agurker trives i varmt vær og bør plantes når jordtemperaturen er ca 65 grader F. Plant agurkene i rader med fire eller fem frø per bakke noensinne 3 meter eller ett frø hver 6 inches i rader ca 3 meter fra hverandre.

Saving Seed


Som et arvestykke variasjon, kan frø fra White Wonder frukt bli frelst å plante neste år. Fordi agurker er åpent bestøves av vind og insekter White Wonder Agurk skal være den eneste variasjon vokst innenfor en 200-verftet plass hvis du planlegger å spare frø. Imidlertid kan noen gartnere har fortsatt krysspollinering problemer fra nabo hager, selv om de bare vokse Hvit Wonder. Tillate frukten å modnes på vintreet før samle frø fra den sunneste av årets produksjon.

Andre arvestykke Agurker


Sitron agurk er den eneste andre arvestykke variasjon. Denne variasjon er gulfarget, og faktisk har en lignende form og størrelse til en sitron. Arvestykke varianter som White Wonder og sitron er ikke avlet for å være motstandsdyktig mot vanlige agurk sykdommer som agurk mosaikk virus, dunete mugg og kantete blad spot, så ta ekstra forsiktighet med deres kultur.