Hovudside

Slik installerer en Walk-in dusj i et bad billig

by Walther

En walk-in dusj legger en annen nyttig apparat til badet ditt. Men det kan være dyrt å installere hvis du velger å bygge din egen dusj. Installere en pre-formet dusj base med glassfiber dusjvegger vil kutte ned på kostnadene, noe som gir badet ditt en ny dusj for under 500 dollar. Dette prosjektet er noe du kan gjøre selv, hvis du har en helg for å gjøre installasjonen og har et par enkle VVS ferdigheter.

Bruksanvisning


•  Plasser dusj pan i dusjing alkove og skyv den opp mot veggen innramming. Sett shims der dusjen basen er ikke nivå - etter å ha sjekket hver side av pannen med et vater - og sette inn shims i alle åpninger mellom vegg framing og dusjen pan. Skru shims til veggen rammer og gulv etter behov med tre skruer og en skrutrekker.

•  Merk av plasseringen av dreneringsåpningen med en blyant på gulvet i dusjen og kutte ut åpningen med en stikksag hvis ingen dreneringshull er allerede installert.

•  Installer sluket i dusjen pan dreneringsåpningen. Sett toppen av sluket gjennom hullet og skru den nedre låsemutteren på den gjengede del av sluket, fra under dusjkaret. Stram det med et par av rørlegger tang. Sette dusjen pan tilbake i dusjing alkove.

•  Monter dusjen til veggen innramming med tre skruer og en skrutrekker. Klippe og installere gips til veggen framing med gips skruer og en skrutrekker. Gips lapper vann dam, som er den del av dusjen skrus fast til veggen utforming, med en liten avstand på ca. 1/8 tomme mellom nedre kant av gips og sidekant av dusjkaret under vann demningen. Prime og male gips med gips primer og interiørmaling, med en rulle for raskere søknad. La det tørke i 12 timer eller mer som angitt på din maling kan instruksjonene.

•  Dry passe dusjpaneler til veggene. Skjær ut en åpning for tappekran ligaen i panelet som passer på denne veggen, med en hullsag. Påfør perler av konstruksjon-grade lim på baksiden av dusjveggpaneler. Stokk panelene på plass på veggene, trekke dem bort raskt nok og presser dem tilbake på veggene godt å skape en obligasjon.