Hovudside

Svømmebasseng sikkerhet Signs

by Walther

Svømmebasseng sikkerhetsskilt bør bli lagt stor og tydelig på både offentlige og private svømmebassenger. Den dristige, fargerike tegn å opprettholde en trygg bading miljø for alle. Fra tydelig merking hvor er det trygt å dykke, helsemessige forskrifter pålagt av byen, svømmebasseng sikkerhetsmerker er ment å være nyttig og informativ.

Spesifikasjoner


Sterke kontrastfarger bør brukes på basseng sikkerhetsmerker. Vanlige fargekombinasjoner er rød eller blå skrift på hvit bakgrunn. Velg en font som er tydelig og modig og lett å lese. Enkle figurer og illustrasjoner skal følge kort tekst, for å gjøre en større umiddelbar effekt for alle aldre.

Typer


Sikkerhetsadvarsler inkluderer hvor ikke å dykke, hvorvidt det er en badevakt på vakt, statlige forskrifter om dusjing før vi går i bassenget, og selv om at det er et basseng på stedet. Andre sikkerhetsmerker kan inkludere en advarsel om ikke å kjøre, en advarsel for foreldre til ikke å la barn uten tilsyn og en liste over elementer som ikke er tillatt i nærheten av bassenget, som for eksempel glassemballasje og elektronikk.

Størrelse


Svømmebasseng sikkerhetsskilt bør være stor nok til å leses fra alle områder av bassenget. Hvis utvalget har mange områder, vil skiltene må være postet i hvert område, herunder voksen basseng, et boblebad området og barnas plaskebasseng.

Identifikasjon


Svømmebasseng sikkerhetsskilt bør legges ut på et sted som vil bli sett av hver person inn i bassengområdet. I en bakgård hjem basseng innstilling, er mange tegn som er skrevet på porter som fører til bakgården, advarer det er et basseng i hagen. Dette gir en advarsel til folk som besøker med små barn, slik at de ikke tilfeldigvis vandre videre og falle ned i bassenget. På et offentlig basseng, kan varselskilt bli lagt ut på bassenget huset, på gjerdet rundt bassenget, i nærheten av en klokke for høy synlighet og selv i de skiftende, baderommet områder. Alle bassengene vil ha sikkerhetsmerker på kanten av bassenget selv, å la svømmere vet hvor det er trygt å dykke, vanndybden og hvor vanninntak er plassert slik at de kan unngås.

Fordeler


Svømmebasseng sikkerhetsmerker bidra til å fremme en trygg bading miljø. Ved offentlige svømmebassenger, kan sikkerhetsskilt kreves av statlige, føderale eller byen lover for å ivareta sikkerheten for sine gjester.