Hovudside

Hvordan å sjokkere svømmebasseng Etter Åpning

by Walther

Hvordan å sjokkere svømmebasseng Etter Åpning

Vanligvis alle utendørs svømmebasseng stenge ned i vintermånedene for å beskytte pumpen og annet utstyr mot skade fra iskalde vannet - og fordi det er ikke mye etterspørsel for utendørs svømming i kaldt vær eller i en frossen basseng. Som våren begynner, lukket utendørsbassenger gjennomgå åpningen, som klargjør bassenget for normal bruk av svømmere. Vannet holdt i bassenget har ingen sirkulasjon når den er lukket og krever sanitær når åpningen er utført. Granulat sjokk behandlinger øke rensemiddel inne i vann, drepe bakterier og prepping vannet videre for regelmessig bruk.

Bruksanvisning


•  Hell vann fra bassenget eller en hageslange til en 5-gallon bøtte. Fyll bøtte til halvveis.

•  Hell kornet sjokk inn i bøtte med vann sakte. Omrør den granulære støt inne i bøtten med en oversize skje eller en annen egnet redskap inntil en stor del av den kjemiske oppløses i vannet. En vanlig forholdet mellom sjokk kjemisk til basseng størrelse er £ 1 av sjokk per 10.000 liter vann inne i svømmebassenget.

•  helle sakte all væsken i 5-gallon bøtte inn vannet i svømmebassenget mens du flytter rundt omkretsen av svømmebassenget for å maksimere den opprinnelige dekningsområde av kjemikaliet.

•  Tilsett mer vann til bøtta når den første dosen er brukt. Gjenta røring og søknadsprosessen til det ikke uoppløst sjokk forblir i bøtta.

•  Kjør svømmebasseng filter på "sirkulere" eller "Filter" innstilling. Ta et basseng børste og røre noen uoppløste sjokk granulat på bassenggulvet.

Tips og advarsler


  • Utfør en sjokkbehandling på bassenget hver uke for å holde rensemiddel i bassenget sunt.
  • Bland aldri forskjellige typer basseng kjemikalier, eller farlige reaksjoner kan forekomme.