Hovudside

Hva gjør du for en Whirlpool Air Conditioner Window Unit Lekkasje inne i huset

by Walther

Hva gjør du for en Whirlpool Air Conditioner Window Unit Lekkasje inne i huset

Vindu klimaanlegg er, som alle klimaanlegg, avfuktere. De fjerner fuktighet fra luften som et biprodukt av deres fremgangsmåte for kjøling og for å bedre inneklima forhold. Det vann som fjernes fra luften må tømmes ut av systemet, og av og til feil på kondenseringsmekanismer kan føre til lekkasjer. Hvis Whirlpool vindu klimaanlegget lekker inne i huset, er det noen problemer som kan være å klandre.

Vann i luftkondisjoneringsanlegg


Vann er ikke en del av kjølemekanismen i et klimaanlegg, men i stedet er et biprodukt av den spesielle fremgangsmåte for kjøling anvendes. Inneluft trekkes inn i enheten og på tvers kalde kobber spoler fylt med kjølegass. Disse spoler "svette" fuktigheten i luften, akkurat som et kaldt glass vann svette i et varmt rom. Dette svette, eller kondens, drypper fra spoler i en kondensat pan og dreneres av tyngdekraften utenfor hjemmet. Noen vann lekker inne i hjemmet skyldes sannsynligvis et problem i dette systemet.

Leak Årsaker: Feilaktig installasjon


Vindu klimaanlegg er designet for å sitte helt inntil vinduskarmen. Når riktig installert, besitter et vindu klimaanlegget en svak nedadgående skråning sett fra utenfor hjemmet ditt, som gjør at kondens kan renne ut fra huset i stedet for inn i huset igjen. Sikre enheten sitter riktig og ikke blir vippet frem ved vinduet syltetøy eller støping.

Leak Årsaker: Tette Kondensat Drain


Inne i pannen som fanger kondens som det drypper fra kobberspoler er en liten dreneringshull. Dette hullet kan tettes med hår og annet rusk over tid og kan trenge å bli renset. Skrape ut de første par inches av sluket ved hjelp av en utbrettet binders, og sikre at det ikke er noen tresko ved å helle en liten mengde vann inn i avtappingspannen og ser at det renner unna.

Leak Årsaker: Rusted Pan eller Drain


Over tid vil vannet som fjernes fra luften kan føre til skade på kondenspanne og føre til lekkasjer. Den kondensvann i det vesentlige destillert vann, noe som betyr at den mangler oppløst metalliske urenheter, som gjør det spesielt korrosivt overfor jernholdige metaller. Kondensat pan erstatning er ikke en av brukeren sak, og din Whirlpool klimaanlegget vil måtte bli tatt til en lisensiert servicesenter.