Hovudside

Hvordan Plant Sago Palm Trees

by Walther

Hvordan Plant Sago Palm Trees

Til tross for navnet, er den sago palm ikke egentlig en palme i det hele tatt. En primitiv plante, er det sago palm faktisk en Cycad, eller levende fossil. De sterke badebukser av sago palm tiltaket ca 2 meter i diameter, utfyller den 25-fots høyde moden treet. Egnet for dyrking i US Department of Agriculture hardførhet sone 8, den sago palm vil trives når plantet i full sol og godt drenert jord, med en pH mellom 6,1 og 6,5.

Bruksanvisning


•  Test din jord før planting sago palm. Kjøp en jord testing kit fra et gartneri og følg produsentens instruksjoner for å bestemme pH. Hvis testing kit avslører en pH under 6.1, må du endre med kalk. For en pH over 6,5, legge torv mose.

•  Bryt opp jord med en hage gaffel, og skaper en fin planting medium. Legg den nødvendige endringen i jorda i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Grav et plantehull for sago palm som samsvarer med høyden av sin container. Grave hullet to ganger beholderen bredde.

•  Fjern sago palm fra sin barnehage beholder og sett den i midten av hullet.

•  Legg merke til plasseringen av den podede forening før tilbakefylling hullet. Kontroller at pode union (overgang punkt der røttene bli stammen) hviler over jorda linje. Tilsett mer jord i hullet for å heve rot-ball, hvis det er nødvendig. Fylle hullet.

•  Gi den sago palm med en generøs vanning etter planting. Bruk en soaker slange for å gi dype ukentlige vanning etterpå. Tillate det øverste laget av jord tørke ut mellom hver vanning.

•  Før sago palm en balansert gjødsel. Påfør gjødsel i henhold til Manufacturera € ™ s instruksjoner. De fleste sago palmer setter pris feedings hvert halvår.

Tips og advarsler


  • Sago palmer kan også vokse innendørs innsiden av containere. Velger en beholder for sago flaten som måler den dobbelte bredde av roten-ball. Fyll kjelen med organisk potting jord og plante den sago palm i sentrum av potten. Gi sago palm med lyse, indirekte lys i løpet av dagen. Vanne palm ukentlig, slik at det øverste laget av jord tørke ut mellom hver vanning. Mate beholderen palm et vannløselig gjødsel per etiketten.
  • Ikke plante en sago palm innen rekkevidde for hunder eller barn. Frøene av sago palm er giftig ved svelging.