Hovudside

Hvordan Plant Kale Fra frø i Spring

by Walther

Hvordan Plant Kale Fra frø i Spring

Kale er en type kål som ikke danner et hode, men i stedet vokser store frilly blader. Dette kjølig vær avling trenger to måneder med været under 80 grader Fahrenheit til å modnes. Kale kan nyte kjøligere temperaturer, men det trenger også et solrikt sted. De helsemessige fordelene av grønnkål inkluderer antioksidanter og viktige vitaminer og mineraler. Selv om en kjølig vær avling, fryser grønnkål godt for lagring; faktisk, slik at din hardfør grønnkål å vokse i tider med lys frost vil øke smaken.

Bruksanvisning


•  Forbered jorden så snart den kan bearbeides, ved å spre 2 til 3 inches av godt nedbrutt kompost over planting området. Bruk en skuffe for å blande komposten i jorden til en dybde på 6 til 8 inches. Tillegg av kompost vil gi dine grønnkål planter behov for næringsstoffer og hjelpe jorda avløp.

•  Purke grønnkål frø 1/4 til 1/2 tommers dypt i den utarbeidede planting området. Space frøene 4 til 5 inches hverandre i rader som er 18 inches hverandre. Jordtemperaturer bør være 40 F eller høyere når du planter.

•  Thin din grønnkål plante avlingen når plantene nå 3-4 inches høy. Plass plantene 12 inches hverandre på den tiden.

•  Vann din plantet grønnkål å holde jorda jevnt fuktig. Voksende grønnkål i konsekvent fuktig jord vil unngå tøffe blader.

•  Mulch, eller side kjole, med alderen kompost rundt grønnkål planter for å stimulere til mer vekst. Legg til mer alderen kompost hver sjette uke.

Tips og advarsler


  • Rave planting av dine grønnkål frø, plante en gruppe hver to til tre uker i løpet av våren for å forlenge høsting.
  • Kale vil fortsette å vokse i løpet av varmere vær, men bladene vil være tøff og bitter.