Hovudside

Hvordan man skal beregne Tørrvegg Work

by Walther

For de fleste gips entreprenører, installere gips er den enkle delen. Faktisk er de fleste gips entreprenørene fikk sin start ved å installere, og gjennom årene flyttet opp stigen før de var i stand til å starte sin egen bedrift. På grunn av dette, de fleste er veldig komfortabel med å gjøre arbeidet. Ubehaget kommer når de har å anslå gips arbeid. Ved å ta en systematisk tilnærming, kan noen anslå gips uten å gjøre feil eller forårsaker unødig angst.

Bruksanvisning


•  Mål total arealet av området som skal drywalled. Multiplisere bredden ganger høyden av hver vegg eller tak delen for å finne arealet og legge dem alle opp.

•  Beregn kostnaden av sheetrock ved å dividere arealet som trengs av 32 eller 48, avhengig av om du skal bruke 4-by-8 fots eller 4-by-12 fots ark med gips, for å finne antall brett du trenger og multiplisere dette tallet med prisen per ark med gips. Ikke glem å inkludere merverdiavgift.

•  Multipliser antall gips boards som trengs av 24 for 4-by-8 fot ark eller 36 for 4-by-12 fots ark for å bestemme de lineære fot felles tape nødvendig. Dele dette tallet med 250 eller 500 (de mest vanlige størrelsene) for å bestemme antall ruller som trengs. Figur kostnadene ved å multiplisere antall ruller som trengs av kostnaden per rull.

•  Del arealet med 400 for å bestemme antall bøtter med ferdigblandet sparkelmasse kreves. Multipliser antall skuffer på den enkelte prisen på hver bøtte for å bestemme prisen.

•  Bestem mengden av skruer som trengs ved å dividere arealet av 300. Dette er hvor mange pounds av 1-1 / 4 tommers gips skruer er nødvendig. Velg en boks av skruer som inneholder minst dette mange pounds og merk prisen.

•  Mål mengden av hjørnelisten nødvendig ved tilsetning av lengden av alle utvendige hjørner. Hjørnet perle kommer i 8- og 10-fots seksjoner, så multiplisere antall seksjoner som trengs av den enkelte pris å bestemme prisen på hjørnet perle.

•  Beregn lønnskostnader ved å multiplisere per kvadratmeter installasjon pris av kvadratmeter med gips som skal installeres. I denne kostnaden inkluderer arbeiderens kompensasjon forsikring, hvis du betaler det. Kontakte forsikringsselskapet for instruksjoner om hvordan du kan regne det som ulike tilstander og forsikringsselskaper krever ulike metoder.

•  Ta med eventuelle ekstra kostnader som avfall fjerning (kaller en konstruksjon dumpster selskap) og nettstedet beskyttelse. Dette kan omfatte plast til vegg av urørte områder og papir for å beskytte ferdig gulv. Hver jobb området vil være forskjellige, så ta hensyn til hver enkelt, som det som kreves i en kanskje ikke være det samme som på en annen.

•  Legg opp summene for hver del for å nå de totale kostnadene for å utføre jobben. For å bestemme den endelige prisen, multiplisere dette tallet med din markering for profitt og overhead. Dette vil avhenge sterkt av hvor du befinner og bedriftsstørrelse. Et lite selskap i mer landlige omgivelser kan kun trenger en 15 til 20 prosent markup, hvor det samme selskapet i en urban setting kan kreve 10 til 20 prosent mer.