Hovudside

Hvordan bygge Deck Såler

by Walther

Fordelene med en godt bygget bakgård dekk er grenseløs. Men, som du vil finne ut, er det mye tid og arbeid som går med til å gjøre dine dekk solid. Det hele starter med bunnen. Denne artikkelen vil gi deg all den kunnskapen du trenger for å lage førsteklasses fundamenter for din bakgård oase.

Bruksanvisning


Bygge en solid base for dekk.


•  Ring den lokale kraftselskap før du berører spade til bakken. De kan markere områdene rundt din grave nettsted hvor elektriske, gassrørledninger er begravd.

•  få under frost linje. I kaldere områder, frost linjene er dypere enn i mer tempererte klima. Siden du oppretter base for dekk din, du vil være sikker på at de len deg pour er riktig dypt nok for ditt område. Len som er for grunt kan føre støtter dine å hive og nesten ødelegge hele strukturen.

•  Mål av dimensjonene, og starter med det området du ønsker dekk for å dekke. Du må måle det ut og markere hvor du vil at footings å være. Avhengig av størrelsen på dekk, vil du ha alt fire-åtte fundamenter. Finne ut av dette på forhånd slik at du ikke grave fundamenter som er unødvendige.
Ha malte pigger på alle fire hjørner av din målt ut dekk. Deretter kjøre en streng fra pigg til pigg. Dette vil gi deg en god ide om formen på dekk. Dine footings bør graves bare til innsiden av toppene.

•  Begynn å grave. Mest sannsynlig, vil du støte på steiner, røtter og leire jord underveis. Du kan veksle mellom spade og et innlegg hull digger, hvis du har en. Det bryter monotonien og gjør grave litt raskere. Lag dine hull bred nok til å holde en konkret tube. Velg røret basert på størrelsen av dekk.

•  Sett dine rør til ønsket dybde. Hvis de sitter over bakken, det er OK. Du kan klippe dem slik at de er flush hvis du ønsker. Før du går til neste trinn, sørg for at rørene er vertikalt og horisontalt nivå.

•  Fyll rørene med betong. Du kan forhåndsblande betong hvis du vil, men du trenger ikke å. Bakke har en viss mengde fuktighet at den tørre betongen vil absorbere og deretter herdes med. Det er lurt å legge ekstra vann for å være sikker på at du ikke har deler av pulver betong, men ikke gjør det for "soupy." Fyll fotfestet til toppen. Fylle et fotfeste halvveis, og deretter etterbehandling det av på et senere tidspunkt kan føre til at fotfeste å splitte i to.

•  Legg post støtte til konkrete fundamenter, slik at du kan feste din dekk struktur til fundamenter. Du kan få en lang bolt og sette det inn i våt betong slik at det stivner i blandingen. Bare sørg for at bolten er nivå, stikker ut ca 6 inches. Eller du kan kjøpe stillingsinnehavere (anbefales). Disse har en liten metall innlegg som går ned på din våt betong, en annen som går opp i til innlegget ditt, og ytre parentes å holde innlegg på plass.

Tips og advarsler


  • Aldri grave uten først å ha verktøyet selskapet kommer ut og mark for lines.Always grave fundamenter til anbefalt frost nivå i area.Make at du kvadrat av dine fundamenter.