Hovudside

Kan jeg bruke Semi Gloss Paint på kjøkkenskap?

by Walther

Kan jeg bruke Semi Gloss Paint på kjøkkenskap?

Selv om det kan være litt tidkrevende, male utslitte kjøkkenskap gjør en dramatisk forskjell på kjøkkenet, og er sikkert billigere enn å erstatte dem. Du har flere malings valg - alkyd (olje-basert) eller latex (vannbaserte) emaljer fungerer godt selv om latex er lettere å jobbe med. Du har også valget av flere malings sheens som sateng, halvblank eller høyglans er hver levedyktige alternativer.

Alkyd Eller Latex?


Både alkyd og latex maling er tilgjengelig i satin, semi-gloss og høyglanset emalje. Paint teknologi fortsetter å avansere i sprang og grensene, så latex maling er nå nesten like holdbar og vaskbar som alkyd. Ikke bare er latex mye enklere å bruke fordi den tørker raskere, har ikke bitter røyk og verktøy kan rengjøres i vann, er det også lettere å ta opp hvis skap bli chipped eller ripete.

Mens oljebasert maling er litt hardere og mer slitesterkt, det er også utsatt for gulning og sprekker, spesielt hvis luften i hjemmet ditt er tørt. Par som med lengre tørketid, sterk røyk og lengre prosjekt gjennomføringstid, både profesjonelle og huseiere både er mye mer sannsynlig å velge latex løpet olje.

Velge Paint Sheen


Som en generell regel, jo høyere maling glans, jo vanskeligere malingen. Dette er grunnen til at blankere maling anbefales for trim, skap og andre overflater som må tåle rengjøring og generelt misbruk. Silkematt glans maling er tilstrekkelig for skap som ikke får mye misbruk. Høyglanset maling er vanskeligere, men vil fremheve ujevnheter slik som åpen korn på eik. Halvblank maling faller mellom de to i glans, og er trolig den vanligste valget for å male kjøkkenskap.

Betraktninger


Enda viktigere enn maling glans er den generelle kvaliteten på malingen. Høyglans budsjett-priset maling vil ikke bare ta flere strøk for å fullføre prosjektet og ikke tørr å så glatt avslutte, vil det også være mye mindre holdbare enn selv en silkematt glans, høy kvalitet maling. Vurderer det tar bare en eller to liter for å male skap i et middels stort kjøkken, skimping på maling kvalitet for prosjektet gjør lite fornuftig. Paint Quality Institute foreslår å bruke 100 prosent akryl, eller vinyl akryl latex maling for flekkmotstand og holdbarhet. Kjøp ditt grunning og maling for prosjektet fra en maling butikken, i stedet for en maskin eller hjemme forbedring sentrum. Selv om det kan koste litt ekstra per gallon, de har et bredere spekter av bedre kvalitet på produktene. Når du kjøper maling, ordtaket "du får hva du betaler for" gjelder. Billig maling vil ikke virke som en så god avtale hvis det tar fire strøk i stedet for to å dekke, eller hvis malingen begynner chipping av i løpet av måneder.