Hovudside

Hvordan få vannet ut av Air kompressor Lines

by Walther

Hvordan få vannet ut av Air kompressor Lines

En av komponentene av luft er vanndamp, som vi vanligvis tenker på som fuktighet. Når en kompressor komprimerer luften ved å redusere dens volum, det meste av vanndampen kondenseres til flytende vann, og forblir i kompressoren tank og luftledninger. Denne fuktigheten kan skade pneumatiske enheter og rust kompressor rør. Legge til en vannutskiller til kompressor linjene vil eliminere vann og forlenge levetiden på luftverktøy. Følg noen enkle trinn for å fjerne vannet fra luftkompressor linjer med vannutskiller.

Bruksanvisning


•  Kjøp en vannutskiller med en høyere CFM (kubikkfot per minutt) og PSI (pounds per kvadrattomme) rating enn de verktøyene du bruker sammen med kompressor. Disse karakterene er vanligvis stemplet på luftverktøy og kan finnes i de verktøyene 'produktlitteratur.

•  Trekk ut luft kompressor eller slå av strømmen med strømbryteren. Tømme tanken helt ved å åpne tappepluggen på bunnen.

•  Finn utgang trykkregulator på kompressoren. Bruk en fastnøkkel til å fjerne regulatoren fra pipe fitting som kobler den til kompressoren.

•  Wrap Teflon tape rundt røret montering og skru på "i" side av vannutskiller, for hånd pluss en 1/4 omdreininger. Koble en 1/2-tommers messing eller jern rør brystvorten til "ut" side på samme måte.

•  Tape gjengene på den andre siden av røret brystvorten, og skru på regulatoren, for hånd pluss en 1/4 omdreininger. Lukk avløpsventilen og gjenopprette strømmen til kompressoren.

•  Kontroller vannivået, og tøm separator som anvist av produsenten.