Hovudside

Hvordan du programmerer en Garage Door Remote Etter Bytte batteri

by Walther

En garasje døråpner er en elektrisk enhet som åpner og lukker en garasjeport med en fjernkontroll, tastatur, veggbryter eller kombinasjon av alle tre. Generelt har de fleste av disse anordninger er kjededrevet, selv om noen er beltedrevet. Etter den første installasjonen, er fjernåpner programmeres. Imidlertid vil batteriene på fjernkontrollen bli svak over tid og må skiftes ut. Når du har skiftet batterier, må du programmere fjernkontrollen.

Bruksanvisning


•  Åpne garasjeporten med veggbryter. Plassere en stige eller trinn krakk under garasje døråpner. Sett garasjeportåpneren fjernkontroll i baklommen for rask tilgang under programmering.

•  Finn "Lær" eller "Program" -knappen. Denne knappen er vanligvis plassert på baksiden av åpneren og er vanligvis rød eller svart.

•  Trykk på "Lær" eller "Program" -knappen på åpneren i 10 til 15 sekunder. På noen modeller vil døråpneren lampene blinker; på andre modeller, selve knappen blinker og viser programmering er klar. Du vil ha omtrent 30 sekunder for å programmere fjernkontrollen.

•  Klatre ned fra stigen eller avføring og gå til oppkjørselen. Face garasjeporten og peke fjernkontrollen mot døråpner. Trykke på "Open" -knappen i 10 til 15 sekunder. Døråpneren lysene blinker, eller "Learn" eller "Program" -knappen vil blinke eller holde på, indikerer fjern har blitt programmert.

•  Trykk på "Close" knappen på fjernkontrollen for å teste den. Deretter trykker "Åpne" -knappen for å bekrefte fjern er riktig programmert.

Tips og advarsler


  • Disse instruksjonene er ment som en generell referanse; noen systemer vil variere i timing og respons. Referere til garasjeportåpneren manuell eller kontakte produsenten for nærmere opplysninger.