Hovudside

Deler til Fix Baderom Dusj Kraner

by Walther

Deler til Fix Baderom Dusj Kraner

Hvis du har en lekker bad dusjbatteri kan du ringe en rørlegger og tilbringe hundrevis av dollar, eller du kan reparere det selv. Fikse et bad dusjbatteri er en tilsvarende prosess for å fikse et bad eller kjøkken vasken fordi delene har samme funksjon. Men en dusjbatteri kan også ha en avleder som også krever reparasjon.

Patron


En patron er en del brukt i kraner som ikke har separate kraner. Kassetten inneholder en bryter for å åpne og lukke både varmt og kaldt vann linjer for å kontrollere temperaturen på vannet som kommer ut fra en kran. Håndtaket på en kran på linje med en patron slik at du kan kontrollere patronen bryteren ved å manipulere håndtaket. Når håndtaket på kranen er sentrert, kan patronen en lik mengde av varmt og kaldt vann til å passere gjennom linjene. Når kranen håndtaket peker til venstre, er det varmt vann linje åpen lenger enn kaldt vann linje. Når kranen håndtaket peker til høyre, er det kalde vannet linje åpen lenger enn varmt vann linje.

Omkasterventil


En omkasterventil bytter vann fra kranen til dusj hodet. I noen modeller er omkasterventil bygget inn i tuten. Ved å trekke opp på en knott i kranen tut du lukker en gate som ikke vil tillate vannet å strømme ut av tuten. Vannet presses opp rørene og inn i dusjhodet. En annen type avlederventil som er atskilt fra tuten fungerer på samme måte som en kompresjons kranen. Ved å dreie et håndtak urviseren man flytter en stilk inn i ventilsetet. Dette leder vann inn i dusjhodet.

O-ring


En O-ring er en gummibåndlignende ring av gummi som tetter rommet mellom tuten og rørtilpasningene. Denne ringen hindrer vann fra oser ut rundt tuten. Fordi O-ringene er laget av gummi, de brytes ned over tid. Du kan fortelle når en O-ring på seg ut fordi vannet vil lekke fra rundt bunnen av en kran når du slår på vannet ditt.