Hovudside

Backyard Bar Ideer

by Walther

Bakgården bar kan være en enkel trekonstruksjon sitter i hjørnet av din gårdsplass eller dekk og dekket med et innlegg og strålen stil taket. Du kan heve designelementer for alle tre bar ved å legge teak, stablet stein, kobber eller bambus for karakteristiske utendørs underholdende.

Grunnleggende Bar Struktur


Før du bygge din bar, vil du trenger noen form for gulv til å sitte den på for eksempel en betongplate, brosteins pavers eller en kortstokk plattform. Det er en god idé å dekke bar område med en enkel takkonstruksjon å avgrense plass og for å beskytte det mot elementene. Du kan bygge et innlegg ramme og lage et tak for bar med tekking, bambus, tinn eller helvetesild. Din bar kan være L-formet for flere sitteplasser, hvis du har plass, eller en rett linje boksen type struktur med hyller og en utvidet topp med plass for to til fire barkrakker. Bygg trekonstruksjon for din bar fra impregnert trevirke for å unngå insekt og mugg problemer. Når du har bygget din bar ramme, kan du ta med i designelementer i ansiktet, sidene og toppen for å skape bakgården bar som passer din stil.

Teak Bar


Dekke bar ramme i teak for utendørs underholdende med en eksotisk, tropisk preg. Du kan kjøre 6-tommers teak styrene horisontalt eller vertikalt langs ansiktet og sidene av din bar og bli med 2-tommers teak strimler sammen for å danne bardisken. Teak er en varm, rik tre naturlig, så det er ikke nødvendig å sette flekker på bar, men du bør vurdere å bruke et lag med utvendig polyuretan for å beskytte treverket mot fuktighet og for å gi din bar en skinnende glans. Vis forsiktighet ved baren toppen. Legge flere lag av polyuretan enn på undersiden for ytterligere å beskytte den mot søl og flekker. Hvis du foretrekker en oljebasert fugemasse til polyuretan, forsegle teak bar årlig med linolje eller tung olje for å beskytte treverket mot fuktighet. Linolje tar dager å tørke, så planlegge fremover hvis du velger dette alternativet.

Stacked Stone Bar


Skape en moderne følelse for din bakgård bar ved å dekke rammen med stablet stein. Du kan bruke ekte stein, stablet med mørtel eller produsert stein som ser ekte og er mye enklere å bruke. Produsert steinheller har flate ryggen som du kan lime inn på ansiktet og på sidene av bar med vanntett lim som Væske Nail. Naturlig eller produsert stablet stein vil ikke fungere på linjen øverst, så vurdere å legge en granitt plate eller flis for å dekke toppen av hagen din bar.

Kobber Bar


Du kan lage en veldig særegen bar for din bakgård med kobberplater rundt basen og en mosaikk fliser bar topp laget av porselen eller keramiske fliser. Du trenger for å dekke grunnleggende bar ramme med behandlet kryssfiner før du legger folien. Dekorative kobber negler vil danne en studded mønster over bunnen av din bar som du fester kobber til skogs. Å lage et mosaikkmønster på bardisken, tegne omrisset av design direkte på kryssfiner toppen. Fyll i seksjoner med fliser satt med et tynt lag av thinset mørtel. Arbeid i små seksjoner og la mørtelen tørke helt før du legger fugemasse.


Relaterte artikler