Hovudside

Tips om rengjøring Soap Scum utenfor et glass dusj dør

by Walther

Tips om rengjøring Soap Scum utenfor et glass dusj dør

Som hvit eller grå film clouding opp glass dusj dør er ingen ringere enn såpe avskum. Såpe avskum akkumulerer når såpevann blander med mineralene i springvannet og danner en skjemmende lag med film i din dusj som kan være frustrerende å rydde hvis det er igjen for lenge. Mens glass dusjdører ser fint som en generell regel, ingenting ser fint med såpe avskum på det. Med riktig kunnskap, kan din dusj dør bli kvitt såpe avskum på minimal tid.

Jobbe smartere ikke hardere


Fukt en Mr. Clean magiske Eraser og skrubb såpe avskum unna. Skyll døren når du er ferdig og tørk den med en myk ren lofri klut. Dekk såpe avskum med vanlig sjampo og la den sitte i tre minutter før tørke det bort med en ren, fuktig svamp. Hvis noen områder er mer sta enn andre, en medium børste vil komme godt med. Skylle bort sjampo og såpe avskum med rent vann og tørk døren med et rent tørt håndkle.

Et annet alternativ er å varme opp litt eddik i en skål til den er varm og hell det i en sprayflaske. Mette dusj døren og la den ligge i minst 5 minutter. Spray døren med løsningen igjen og bruke avis å skrubbe den ren. Skyll dusjen døren for å fjerne noen langvarig rusk og tørk den med en ren, myk og tørr klut.

Såpe Scum Forebygging


Påfør sitron olje til dusjen døren med en myk klut. Dette kan brukes til å fjerne såpeskum og også for å forhindre at mer akkumuleres. Dekk hele døren med sitronolje og la det lufttørke.

Ved å bruke baby olje eller Epsom salt i badekaret vil også bidra til å hindre såpe avskum fra stikker til dørene. Epsom salt holder såpe avskum fra å være i stand til å danne i karet og er flott for lettere smerter og plager.

Det finnes flere kommersielle produkter som kan bidra til både fjerne og hindre såpe avskum buildup som kan være verdt å se inn, for eksempel Rain-X og Tilex. Rain-X er et produkt som fører vannet til å perle på biler og kan finnes i din lokale bilbransjen butikken. Tilex kan finnes overalt hvor rengjøringsprodukter selges. For begge, må du lese og følge produsentens anvisninger nøye.