Hovudside

Hvordan Trim et tre med en motorsag

by Walther

Hvordan Trim et tre med en motorsag

En motorsag er en av de mest praktiske verktøy et hus kan ha. Det er en high-speed vedhugging enhet som kan gjøre kort prosess med store jobber som å kutte ved, rydde unna døde grener og trimming trær for en ryddig landskapet. Men en motorsag kan også være svært farlig hvis den ikke håndteres riktig, spesielt når operatøren har litt uerfarenhet. Husk, når du arbeider med en motorsag, utvise ekstrem forsiktighet.

Bruksanvisning


Hvordan Trim et tre med en motorsag


•  Undersøk din eiendom for grener som krever trimming. Grener som slutter seg til stammen ovenfor din skulderhøyde er for høye til trygt trimme med en motorsag. Fjerne eventuelle rester fra området for å sikre trygg fotfeste.

•  Kle på riktig måte. Sette på en langermet skjorte og lange bukser, heavy duty arbeid støvler, hjelm, øreplugger, beskyttelsesbriller eller vernebriller og arbeidshansker.

•  Start motorsagen. Gjør et hakk på den første lem du trenger å trimme. Starter om seks inches fra trestammen, plasserer din motorsag rett under lem, og kutte en tredjedel av veien gjennom greinen.

•  Plasser motorsag blad til en tilsvarende plasseringen rett over underslag på lem og kutte ned resten av veien gjennom gjennom greinen. Denne prosessen kalles "overskjæring." Tillate lem å falle til bakken. Plasser motorsag blad over de resterende spire til innen to inches av stammen. Skjær fra over stussen hele veien gjennom.

•  Vri motorsagen til sin off posisjon og vent til motoren å slutte å kjøre. Setter motorsagen ned. Fjerne den falne lem fra arbeidsområdet. Gjenta trinn tre og fire for eventuelle ekstra lemmer som må trimmes.

•  Fjern avskjær. Hvis du har en chipper, kan du chip pynt til mulch. Ellers, sjekk med din lokale fast avfall avdeling for disponeringsløsninger.

Tips og advarsler


  • Opprettholde trygt og sikkert fotfeste vil gjøre jobben går mye raskere og easier.Don't få det travelt. Prøver å tvinge motorsag kan resultere i kickback.Be ekstremt forsiktig når du klipper små greiner. Disse lemmer er ganske smidig og kan plutselig sprette tilbake banke deg ut av balanse. Stå alltid oppoverbakke fra et tre hvis du trimmer et tre på en høyde.
  • Bruk aldri en motorsag med bare ett hand.Never klatre inn i et tre for å trimme it.never klatre på en stige for å trimme et tre.