Hovudside

Slik installerer Rullegardiner

by Walther

Enten i vintage eller moderne hjem, har rulleskøyter vært å gjøre et comeback som en populær vinduet dekker. Sine elegante linjer gir privatliv uten klumpete vekt og ikke sperrer utsikten når rullet opp. Når helt ut, persienner blokkere mer lys enn mini-blinds, noe som gjør dem ideelle for media rom. Men på grunn av den oppfatningen at de krever profesjonell montering, noen huseiere er nølende til å kjøpe rullegardiner. Bruke de riktige verktøyene, kan persienner monteres uten ugrunnet innsats.

Bruksanvisning


•  Bestem hva overflaten er der persienner kommer til å bli installert. Skruene som følger med persienner er vanligvis laget for massivt tre flater. Bruk plateskruene hvis blinds kommer til å bli installert på metall eller bruker hul-vegg ankere hvis du installerer blinds på tapet eller gips.

•  Utvid rullegardin helt og holde det opp til innsiden av vinduet. Pass på at ingen deler av blind kommer i kontakt med toppen av vinduskarmen eller med noe som kan hindre blind blir senket eller hevet. Når riktig plassering er bestemt, tegne en linje på den ene side under der braketten skal plasseres; deretter måle og merke den andre siden. Bruk et vater for å sørge for at begge blyantmerker er nivå.

•  Legg en av brak-buede side mot front-i vinduskarmen, samkjøre den med blyant linje. Skyv braketten til forsiden av braketten er ca 1/8 til ½ tommer fra forsiden av vindusrammen. Bruk en blyant for å markere prikker for plasseringen for skruene. Gjenta merking hullene på den andre siden av vinduskarmen. Bruk et vater for å sørge for at alle hullene er enda.

•  Bor styrehull på hver av blyant prikker. Størrelsen av pilothullet, vil avhenge av hvorvidt treskruer, metallskruer, eller hule veggskruer brukes. Hul vegg skruer vil kreve et større hull og må slås inn i vindusrammen. Følg instruksjonene på pakken av hul-vegg skruer.

•  Hold braketten på vinduskarmen og sette inn en skrue gjennom ett av hullene. Stram det sikkert. Fortsett å sette inn og skru alle skruene på begge sider av vinduet.

•  Plasser plastmateriale som følger med rullegardiner i parentes. Plasser blind inn i plastinnsats / brakett. Skyv runde pin av valsen i plastinnsats / brakett.

•  Trekk rullegardinen helt å sørge for at den ruller lett. For å forhindre ulykker med ledningen, sett strømledningen ved hjelp av en klemme eller en klesklype. Du kan også knytte ledningen til seg selv, heve den ut av rekkevidde for barn eller kjæledyr.