Hovudside

Kan jeg Gjenbruk pergament papir for Frukt Leather?

by Walther

Lage din egen frukt skinn kan gi familien en sunn snack, siden du kontrollere mengden av sukker som du legger til, men det kan også være rotete. Lining dehydrator skuffer med pergament papir vil holde dehydrator rene, og du kan gjenbruke papir for å spare penger.

Bakepapir Basics


Pergament papir gir en nonstick overflate som er trygt å bruke i temperaturer så høye som 450 grader Fahrenheit. Du kan bruke pergament papir som ikke har absorbert fett eller væske hvis du skrape av tilberedt på matrester først.

Ved hjelp av pergament papir med frukt Leather


Frukt skinn er laget av en fruktpuré som må plasseres på et fast underlag - det ville dryppe gjennom tørke skuffer av en mat dehydrator. Pergament papir holder puré på plass og den klissete frukt skinn fra klebriggjøring tørke skuffer som det setter holder. Fordi mat dehydrators opprettholde en temperatur godt under 200 grader Fahrenheit, er pergament papir trygt å bruke i dem.

Gjenbruk av pergament papir for Frukt Leather


Du kan bruke pergament papir for frukt lær hvis du lager flere partier i flere dager. Pergament papir kan absorbere noe av fruktpuré rester, noe som kan ødelegge hvis papiret lagres for senere bruk.