Hovudside

Slik fjerner Ink-Pen Marks Fra Leather

by Walther

Slik fjerner Ink-Pen Marks Fra Leather

Noe så enkelt som et pennestrøk kan ødelegge utseendet på en dyr skinnsofa, jakke eller et bilsete. Mens spor av penn blekk kan se umulig å fjerne fra din favoritt skinn stykke, er prosessen egentlig ganske enkelt. Hvis du er forsiktig og gjør en test kartet for å sikre at du ikke vil skade overflaten av lær, kan du fjerne penn-blekk merker raskt og rimelig med litt mer enn en bomullspinne og en dråpe isopropanol.

Bruksanvisning


•  Blot opp blekket med en fuktig klut så raskt som mulig. Den beste måten å sikre at en penn mark ikke vil sette flekker på skinn er å kvitte seg med det mens blekket er fortsatt våt og har ennå til å absorbere inn i skinn. Hvis du legger merke pennen mark etter at blekket har tørket, gå videre til neste trinn.

•  Dypp en bomullsdott i teknisk sprit eller hårspray. Finne et sted av lær som er lite synlig, enten på den nedre side av sofaen eller sete eller på innsiden av kappen. Gni pinnen på lite synlig sted for å teste at alkohol eller hårspray ikke skade overflaten av skinn. Hvis lær er skadet, prøv å bruke en annen substans som et skinn skoen renere.

•  Dypp en ny bomullspinne i alkohol, hårspray eller sko renere og gni det forsiktig på pennen mark. Blekket flekken skal løfte umiddelbart. Bruk en vev til å tørke av overflødig alkohol og eventuelle gjenværende blekk.

•  Tørk nylig ren flekk med en myk klut. Hvis det er noen spor av penn blekk igjen, dyppe en bomullsdott i spiker-polish remover og løft resten av blekk. Tørk grundig med en ren klut.

•  Gni lær balsam eller sadel såpe på ren flekk. Dette vil returnere fuktighetsbalansen til skinn og holde stykket ser frisk og smidig.