Hovudside

Hvordan lage en Wood Screen Door

by Walther

En av tre skjermen døren ikke bare slipper inn den varme kvelden bris på sommernetter, men også holder uvelkomne gjester (mygg, fluer og andre kryp) inn i ditt hjem. Men lumberyards bære bare et begrenset antall av design av skjermen dører, og å ha en skreddersydd er relativt dyrt. Det beste alternativet er å lage din egen, noe som helt sikkert vil spare deg mye penger og gir deg mulighet til å nyte den type skjerm dør som du har i tankene.

Bruksanvisning


•  Plasser alle fire treplater flatt på gulvet. Sett sidestykkene parallelt med hverandre, slik at skinnene for å passe inn i de øvre og nedre områder. Disse styrene bør danne en dørkarm.

•  Bruk sagen til å kutte en 45-graders vinkel på kantene av hvert bord. Disse kanter vil tjene som leddene, hvor alle plankene vil etter hvert møte. Pass på at de er riktig meislet, slik som å glatte og gjøre leddene lik. Sjekk justeringen. Når de er riktig målt og meislet, vil de passer hverandre perfekt.

•  Fest leddene med en polyuretan lim. Gjør dette for alle delene. Påfør lim ved hjelp av en engangs lim børste. Klemme de fire leddene sammen ved hjelp av en C klemme på hvert sted. Når du har satt klemmene på plass, påse at diagonalene er like. La limet tørke i tre timer før du går videre.

•  Forsterk polyuretan lim ved å kjøre en 2-tommers spiker på hver av de fire leddene ved hjelp av hammer. Dette vil sikre en solid dørrammen.

•  Bruk din hammer til å kjøre en 3-tommers spiker på alle fire ledd som en ekstra støtte til polyuretan lim og 2-tommers spiker. Dette vil styrke din dørkarmen enda mer.

•  maling eller lakk treramme og la det tørke i tre timer før du fester på skjermen.

•  Spre ut screening mesh og feste det til døren på toppen og bunnen. Strekke skjermen stram og sørge for at det ikke er noen rynker. Stift skjermen til de interne rammer og trimme kantene med en skarp saks til å gi skjermen en glatt finish.

•  Bruk polyuretanlim til falsen med skjermen. (En rabbet er en groove kutt på kanten av molding.) Plasser skjermen molding rundt på skjermen kanter for å skjule stiftene. Dette vil gi din skjerm dør et rent og ryddig utseende. La det lufttørke i to timer.

•  Bruk skrue og skrutrekker til å feste hengslene. Med målebånd, måle 40 inches fra bunnen rail. Markere at området og fest dørhåndtaket med en skrutrekker og skruene som fulgte med dørhåndtaket. Din tre skjermen døren er nå klar til bruk.