Hovudside

Hvordan bruke pannekakerøre Dispensere og Donut Makers

by Walther

Hvordan bruke pannekakerøre Dispensere og Donut Makers

Piske opp en gruppe med pannekaker for søndag morgen er en spesiell tradisjon i mange husholdninger. Saltiness av skarpe bacon utfyller sødme av lønnesirup bading en stor bunke med hotcakes. Vaske den ned med et glass ferskpresset appelsinjuice. Pannekaker kan være mye rotete arbeid, men ikke hvis du bruker en pannekake batter dispenser. Når en smultring er det eneste som vil treffe spot, ikke løpe ut til bakeriet, piske opp en bunke med den søte delen med en smultring maker.

Bruksanvisning


Pannekakerøre Enser


•  Lag en batch av pannekake batter med din favoritt oppskrift. Sjekk størrelsen på åpningen av pannekake dispenser for å sikre at det er større nok til å la noe frukt, eller sjokolade chips du har satt i røren passere gjennom enkelt. Hvis det ikke er det, ikke legge noe til pannekakerøre.

•  Varm opp takken før det er riktig temperatur for pannekaker, fungerer middels høy vanligvis godt.

•  Fyll beholderen med røren. Det er vanligvis en åpning i toppen av det traktformede dispenseren. Hold det om seks inches over takke. Trekke på avtrekkeren eller spak på dispenseren som frigjør røren. Når pannekaken er ca 3 inches i diameter, slipper avtrekkeren slik at røren slutter å flyte. Noen dispensere automatisk dispensere riktig mengde røre. En 3-tommers pannekake kan virke lite, men batter vil spre seg ut litt på takke.

Doughnut Maker


•  Bland opp røren for bakt kake donuts, ikke gjær donuts eller stekt smultringer. Gjær donuts krever en stigende periode og vil ekspandere utover bake fordypninger i donut maker, noe som resulterer i et rot.

•  Spray toppen og bunnen av hver bolle mold med matlaging spray. Smultring maker har en topp og bunn som et vaffeljern. I stedet for små firkanter som et vaffeljern, har en smultring maker runde fordypninger formet som mini donuts.

•  Plugg inn donut maker og slå den på. Vent til den når steketemperaturen. Noen modeller har en lys som slås på.

•  Fyll fordypninger i den nedre halvdelen av pannen med smultring batter. Bruk mengden av røren som er angitt i instruksjonene som fulgte med maker. Ikke overfyll panner, vil de stige, som en kake gjør, mens de bake.

•  Lukk lokket. Vent i fem minutter eller lengden av tid på instruksjonene. Åpne lokket. Fjern donuts med en tre eller andre ikke-metallredskap for å unngå riper i overflaten av donut maker.