Hovudside

Framing Toenailing Teknikker

by Walther

Framing Toenailing Teknikker

I innramming snekring, er toenailing handlingen av å kjøre en standard spiker gjennom et styre på skrå inn et styre under eller bak for å feste platene sammen. Denne trick brukes når en spiker ikke kan drives direkte gjennom, slik som tilfellet er med spikre en bjelke, som er montert på kanten, i en vegglokk.

Velge en Nail


Framing negler er tradisjonelt størrelse av pennies, snarere enn lengde eller trådtykkelse som er tilfellet med skruer. Moderne maskinvare er merket noen hva forskjellig med spiker er dimensjonert med et nummer, etterfulgt av en "d", selv om størrelsen svarer til det gamle krone dimensjonering. En 8d spiker anses tilstrekkelig for de fleste toenailing, selv om en 16d gjør neglen startes lengre fra kanten av brettet, minske sannsynligheten for en splitt. Bruk den lengste neglen mulig for den sterkeste leddet.

Vinkel og Placement


Posisjonere spikeren i minst 3/4 tommers fra bunnen kanten av brettet du spikre gjennom. Jo høyere opp du starter det, jo bedre er felles og jo mindre er sannsynligheten for splitting. Kjør vinkelen inn på om en 30-graders vinkel til styret du spikre gjennom. Dette vil plassere spikeren nær sentrum av styrets kanten når det skjærer inn i den andre brettet.

Kjøring av Nail


Sette tuppen av neglen mot styret i ønsket høyde og kjører inn i ansiktet av styret i en 90-graders vinkel. Holde spikeren mellom tommel og første to fingre på den ikke-dominerende hånd. Streik hammeren fast mot spiker hode å drive poenget inn i styret. Pek på spiker oppover til hodet er nesten mot ansiktet av brettet, og deretter kjøre den ned på vinkel gjennom det øverste brettet til hodet ligger i flukt med ansiktet av styret.

Bruker for Toe Nails


Som tidligere nevnt, er en bruk for tåneglene feste av takbjelkene til tak caps. Andre steder som tåneglene er nyttige inkluderer feste vridd trelast. En annen bruk er montering gulvbord og terrassebord som når støtten nedenfor, men ikke når sitt senter, som krever en vinklet feste. En toe spiker ble slått inn fra motsatt retning kan brukes til å korrigere et styre som har blitt forskjøvet av en hastig drevet tånegl.