Hovudside

Gress & Stone Behandler

by Walther

Gress & Stone Behandler

Gress og stein pavers brukes av huseiere og landskapsarkitekter for å lage veier, erstatte innkjørsler og endre utseendet på verftet mellomrom. Variasjonen av pavers tilgjengelige gi huseiere frihet til å være kreativ og bruke dem til å designe en plass som er funksjonell og attraktiv.

Grønne Alternatives


Gress utleggere tilbyr et flott alternativ til innkjørsler og andre parkeringsområder. Sin hule, honeycomb grid design legges over grus eller annen jord før de blir plantet med gressfrø. Gresset fyller rutenettet og dekker Paver, og skaper en plass som kan tåle tyngre trafikk og ser vakkert. Gress pavers er laget av betong, hard plast og selv resirkulerte materialer. De kommer i fleksible ruller og installasjonen er rask. Forfatterne av & laquo; City og Miljø & rdquo; si at på varme, sommerdager gress utleggere holde områdene kjølig & mdash; en klar fordel i forhold til asfaltering materialer som asfalt som varmer opp under solen.

Stone


Naturstein pavers er brukt i en rekke måter fra fôr gangveier å dekke omkretsen rundt et basseng. De kan kjøpes i kuttet geometriske former eller i grov-hugget biter og er laget av stein som sandstein, kalkstein, granitt, travertin og skifer. Ifølge & ldquo; uteplasser og gangveier, og rdquo; granitt er den mest holdbare av naturstein pavers men er også den mest vanskelig å jobbe med. Store, flate stykker av stein blir referert til som flagging og blir ofte holdt sammen med mørtel mellom veidekke. Den uregelmessig kutt stein brukes på terrasser og blant landskapet for et mer rustikt utseende. Forme kutte stein utleggere tilby mer fleksibilitet i stil, så de kan brukes sammen for å danne mønstre, vekslende farger og teksturer.

Hardscapes


Hardscaping er en type landskaps som bruker stein for å forbedre og ofte erstatte levende landskap. Stein pavers brukes til å lage brede terrasser, trapper og gangveier, samt fôr dammer og skaper vannet faller. Disse elementene skal gli inn i omgivelsene og er best når parret med lokale planter og blomster. Lynn M. Steiner foreslår å bruke bunndekkende i mellom pavers for en mer naturlig, vilt blikk.

Ensartethet


Pavers blir ofte brukt til å lage gjennomførbar, levelig mellomrom, enten i form av terrasser eller gangveier. Cut pavers og gress utleggere tilby brukerne en måte å skape et enhetlig mønster og innlemme farger og teksturer som harmonerer med resten av landskaps, ifølge & ldquo; Stonescaping Made Simple & rdquo.; Gress utleggere kan plasseres i en rekke mønstre og ispedd annen vegetasjon eller stein for å lage unike hager og utendørs landskaps. Selv ujevne stein utleggere ha en enhetlig preg når steinene er valgt med omhu for å passe sammen.

Vedlikehold


Stein og gress utleggere begge krever ulik grad av arbeid å vedlikeholde. Gress pavers, en gang installert og etablerte, kan vannes og klippes akkurat som alle gressplenen. Stone utleggere kan brekke eller smuldre langs kantene og disse brikkene må kanskje skiftes ut. Stone utleggere krever også mørtel eller grus fylling for å holde dem på plass. Disse fyllstoff krever reparasjon eller erstatning etter en viss slitasje.