Hovudside

Hvordan Repot en Madagaskar Palm

by Walther

Madagaskar palm er en sukkulent med en koffert som er helt dekket med semi-giftige nåler. Fordi det er anbefalt at eiere av Madagaskar palmer repot eller beplanter sine palmer hvert tredje år eller så, kan disse nålene gjør repotting prosessen vanskelig. Med de rette materialene, er det enkelt og raskt å sørge for at Madagaskar palm er repotted ordentlig hvert tredje år.

Bruksanvisning


•  Wrap flere lag med avispapir rundt området som du planlegger å løfte anlegget. Pass på at nålene ikke vil rote gjennom avisen. Bruk tape til å forsiktig holde avisen på plass.

•  Bland to deler av fin sand, en del torvmose og en del leirjord i en ny pott. Bruk sparkel til å sørge for at blandingen er jevnt fordelt. Fjerne halvparten av blandingen og legg den i bøtta for senere bruk.

•  Bruk sparkel til å løsne jorda rundt håndflaten. Når den er løs, trekk det forsiktig ut av potten mens du holder på den delen av stammen med avis over det. Ikke trykk ned for hardt eller nålene kan punktere papir eller huden din.

•  Plasser håndflaten i potten med den nyopprettede blanding. Bruk sparkel til å plassere resten av blandingen rundt anlegget slik at det sitter godt forankret i den nye potten. Når håndflaten er sikret i den nye potten, fjerne avisen.