Hovudside

Hvordan legge ved en kabelkanal til en vegg

by Walther

Hvordan legge ved en kabelkanal til en vegg

Installere elektriske linjer på utsiden av vegger mellom koblingsbokser krever kabelkanal. Conduit er en tynnvegget metallrøret som ledninger løpe for å holde dem skjult fra visningen og trygt ved ikke å bli avslørt. Den beste måten å feste en kabelkanal til en vegg er å bruke kabel stropper. Conduit stropper ligne en halv-sirkel med en lang flens. Den halv-sirkel del av stroppen passer over utsiden av ledningen med flensen flatt mot veggen. Conduit stropper er tilgjengelig på elektriske forsyne butikkene og Oppussing sentre.

Bruksanvisning


•  Legg lengden på kanalen der du vil montere den på veggen. Dersom du legger til en elektrisk koblingsboks, sikre at ledningslinjene opp med kontakten på siden av sekstenmeteren.

•  Spør en venn til å holde røret mot veggen. Plasser en 4-fots nivå over toppen av rørledningen. Plasser kanalen etter behov, slik at det er nivået. Plasser en ledning troppen over ledningen med monteringshullet av stroppen mot veggen under stroppen, en fot fra enden av ledningen. Markere monteringshullet på veggen med en blyant.

•  Flytt stroppen en fot fra den motsatte enden og markere festehullet. Plasser stroppen i sentrum av ledningen mellom de to første festehull og markere det tredje hull på veggen med en blyant.

•  Bor pilothull inn i betong eller murstein med en mur bit litt mindre enn de konkrete festeskruene, hvis du monterer kanal til betong. Bore hull med en standard borekrone samme diameter som plast anker, hvis montering av ledningen til gips.

•  Fest ledningen til den elektriske koblingsboksen. Koblingsboksen har aa kontakten på siden. Skyv enden av ledningen inn i kontakten og skru justeringsskruene på utsiden av kontakten med en mutter driver å sikre vannledningen.

•  Sett plastikkfestene inn i styrehullene, hvis montering i gips. Bank på ankere med en hammer før ankeret er i flukt med veggen. Plasser røret troppen over ledningen med monteringshullet flens over ankeret, eller over hullet i veggen hvis montering i betong.

•  Skru en pan-head skrue gjennom rørledningen troppen og anker med en mutter driver, hvis montering på gipsveggen. Installere en betongskrue gjennom remmen og inn i pilothull med en batteridrevet skrumaskin og socket, hvis du installerer på betong. Skru feste sakte inn til bunnen av skruehodet kommer i kontakt med remmen. Ikke over-stramme skruen.